JAG HAR FÅTT JOBB

Är så glad att jag har fått hålla mig sysselsatt utanför min lilla pluggbubbla både igår och idag. Jag har nämligen fått jobb på Konsum till sommaren, ni vet ju att jag var så jäkla happy här om dagen och det var anledningen! Min oro om att inte vara sysselsatt efter examen är som bortblåst och det är en sån lättnad. Har redan haft mina två första pass för att läras upp, vilket känns och har gått mycket bra om man ser till att jag aldrig har gjort detta tidigare, så nu väntar jag på att sommaren drar igång och jag får komma igång ordentligt. Och vad kul det är att få jobba och vara bland människor, betydligt mer lärorikt än att sitta hemma och plugga i soffan! Ni hör själva, jag är så glad och mår så mycket bättre i mig själv nu när jag vet att jag får ta ut mitt energi i arbete. Heja livet!
 
 

0 Replies to “JAG HAR FÅTT JOBB”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *