SPIKAR IN ETT A OCH TACKAR FÖR MIG

FREDAG, kahboom vad skönt! Jag har dessutom avslutat en kurs med högsta betyg och är så G-L-A-D och lättad över att det muntliga provet faktiskt gick bra. Dessvärre har jag komplettering att göra till min powerpoint-presentation innan måndag då jag ska avsluta ännu en kurs, men det ska nog gå om jag ligger i!
 
Ikväll ska jag åtminstone gotta mig i inredningstidningar och samla inspiration till lägenheten, för det kliar i mina fingrar minsann. Har så mycket idéer, men mycket går ju inte att göra när man bor i hyreslägenhet tyvärr. Hur som helst, soffbord måste vi ha och det går alltid att spana efter i magazines och på nätet!
 
 

0 Replies to “SPIKAR IN ETT A OCH TACKAR FÖR MIG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *