KAN INTE LÅTA BLI

Fick sådan julkänsla igår när jag frontade upp en ”jul-del” på min frukt&grönt-avdelning att jag idag på min lediga dag, har passat på att slå in alla inhandlade julklappar, spraymålat en ljusstake som strax ska upp i fönstret, färdigställt alla julkort så att de är klara att skickas ut om några veckor och dessutom puttat nejlika i apelsiner för lite doftande dekoration här i lägenheten. Kan liksom inte låta bli och som jag njuter, att julpyssla är rena terapin för mig! För att visa sambon att jag inte är helt insnöad på julen (hehe) så har jag sett till att diskat, dammsugit och städat lite också.

Bjuder på en bild som Beatrice tog förra veckan när jag inte kunde vara seriös och bara kände mig som en stor köttbulle. Stackars henne som får dras med mig!

IMG_0598

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *