JAG TYCKER OM HÖSTEN

Vad shoppar du mest i höst? – Inredning och julpynt! Kanske en och annan julklapp också, jag vill sprida ut julklappskostnaderna lite i år.

Vad ser du fram emot i höst? – Min och sambons 2-årsdag ser jag fram emot, i övrigt har jag faktiskt inte något kul planerat så jag borde egentligen vara heldeppig eftersom jag älskar att se fram emot saker. Dock har vi inget planerat för vår dag, men jag ska försöka peta in något litet förslag om en middag ute eller så, för det är alltid mysigt.

Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten? – Jag vill klippa av mig håret, vi snackar alltså en längre page-look, men jag är tyvärr alldeles för feg tror jag! Har en annan plan på g också!

 
Vilket plagg gör den perfekta höst-outfiten? – En snygg jacka eller en tröja med snörning vid halsen.

Med vilka spenderar du helst en regnig höstdag med, och vad gör ni? – Min pojkvän, någon från familjen eller någon av mina vänner. Helst sitter vi i vår mysiga soffan med en filt, har seriemaraton, dricker massa gott kaffe och pratar om allt mellan himmel och jord.

Favorit-sminkprodukter inför hösten? – Ska införskaffa en mörkare nyans läppstift som kommer bli min favoritsminkprodukt inför hösten, dör hur snyggt det är.

Höstpyntar du ditt hem? – Nej, men tar in julgranen till första advent istället!

Vad är det bästa samt sämsta med hösten? – Det bästa med hösten är myset, luftens doft, färgerna och lugnet. Det värsta är nog mörkret och att det blir så himla kallt!

Favorit-nagellack i höst? – Eftersom jag inte kan använda nagellack pga mitt jobb och hur pass skadade naglarna blir i arbetet jag gör, så säger jag pass på frågan.

Dricker du något speciellt under hösten? – Jag dricker mer te än vad jag brukar eftersom inget går upp emot en varm kopp smakrikt te efter att ha varit ute i kylan. Mitt favorit te är masala-te!

 
Favorit-höstplagg? – I år så är min bomberjacka min räddare för att få känna mig snygg i höst!

Favorit-serie under hösten? – Vänner funkar alltid, samt Greys Anatomy. Men lär hinna se fler serier innan hösten är slut.

Favorit höst-månad? – Tycker bäst om oktober eftersom det då hunnit bli höst på riktigt.

0 Replies to “JAG TYCKER OM HÖSTEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *