INSTAGRAM TAG

Vad heter du på Instagram? Jag har ju två instagram-konton, ett som är mer privat där jag heter @johannautterberg och så ett för mitt företag StyleMood som heter @stylemood.se! Ni är varmt välkomna att följa båda två om ni nu inte redan gör det!

När skaffade du Instagram? Jag skaffade min privata instagram år 2012, några månader innan jag skulle ta studenten och företagskontot öppnade jag upp i november 2015 strax innan jag gjorde det offentligt att jag blivit med företag. 

Första uppladdade bilden? Nu måste jag ju erkänna att jag varit så tråkig och faktiskt rensat bort 500 bilder från min privata instagram eftersom det var så länge sen jag skaffade det och känner att vissa bilder verkligen gått ur tiden samt inte alls är min stil idag. Men bilderna nedan är de som visas som de först uppladdade från mina två olika konton!

Hur ofta lägger du upp bilder? Försöker lägga upp minst en varje dag på StyleMoods instagramkonto, eftersom det är en del i min marknadsföringsplan, jag måste synas och visa upp mina produkter där jag kan liksom. Dessutom är det så otroligt roligt att ta produktbilder och visa hur man kan använda mina artiklar på olika sätt, bilderna är ju till för att inspirera andra. Eftersom jag lägger ner mycket tid på mina produktbilder och att vara aktiv på mitt företagskonto på Instagram så lägger jag mindre tid på mitt egna konto. Där blir det en bild då och då, till exempel när jag har köpt något nytt, lagat något gott eller helt enkelt gjort något speciellt.

Bild som fått flest likes? Gud, jag har ingen aning. Måste kolla direkt! Update: Jag har fått mest like på en av mina senaste bilder, nämligen den jag la upp vid min rosépremiär förra veckan (har varit väldigt hemlig och haft privat konto tills bara för någon vecka sen, så har inte massa följare och är fortfarande värdelös på tags). På företagssidan är det en bild där jag presenterar min andra leverantör som är Broste Copenhagen

Varför skaffade du Instagram? För att det var kul med en app där man kunde fota och redigera med magiska filter! Nu är det mer ett marknadsföringsverktyg för mitt företag och en inspirationskälla med massa härliga foton hos olika konton dock.

Favoritbild? Har många favoriter, och den här hör absolut till topp 3! Min vackra (och där väldigt unga och skäggfria) sambo i Vietnam 2014. Han överraskade med att bjuda på finmiddag i hotellets restaurang. Vi satt där i timmar och bara pratade, åt efterrätt och drack goda drinkar. En underbar kväll.

Vilka typer av konton följer du? Inredningskonton, bloggkompisar och mina vänners konton. Har väldigt blandad mix av konton jag följer det vill säga. Sen är det sällan jag hinner sitta och kolla igenom flödet väldigt noggrant eftersom jag har tiden på lite andra ställen oftast.

Är din Instagram öppen eller privat? Båda kontona är öppna för att följas, dels för att mitt namn ändå är en del av mitt varumärke och för att jag gillar att kunna dela med mig av bilder. 

Vilka typer av bilder lägger du upp? Tror ni kan se ett mönster i mina bilder om ni tittar på bilden här under. Denna är från båda mina flöden, @johannautterberg och @stylemood.se, och jag har väl en ganska synlig röd tråd genom mina bilder på kontona. Ljusa bilder och helst vit bakgrund, mycket blommor, mat, inredning och detaljer. Sån är jag!

 

0 Replies to “INSTAGRAM TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *