FIRST STEPS TO MANAGER

Det är ju åtminstone lite skönt och veta att för varje dag kommer vi en dag närmare helgen och om jag tittade rätt på schemat innan jag gick hem från jobbet så skulle jag nog ha i princip nästan en hel vecka ledig inom en snar framtid, tänk vad skönt! Så det går jag och peppar mig med just nu, jag hoppas den här veckan svischar fram rent av.
 
Sedan jag kom hem från jobbet har jag och sambon hunnit käka middag, jag har fyllt i ett formulär, svarat på lite kommentarer och nu gjort i ordning en kopp te för att hjälpa till att hålla koncentrationen upp till min ”First Steps to Manager”-bok som ska fyllas i och läsas igenom inför kommande telefonmöte som jag har imorgonkväll.
 
 

0 Replies to “FIRST STEPS TO MANAGER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *