FÖLJ @STYLEMOOD.SE PÅ INSTAGRAM

Nytt år, nya möjligheter och tro det eller ej, men jag har valt att flytta tillbaka min blogg hit till blogg.se efter några månaders prövotid på vione.se, då jag helt enkelt kände att det passar mig bättre eftersom jag vill ha hela mitt bloggarkiv samlat på ett ställe, samt för att jag inte har något speciell inriktning på min blogg. Jag gillar även kommentarsfunktionen här, då jag gärna läser svar och vill att ni faktiskt ser att jag svarar på era frågor i kommentarsfältet. Kommer importera alla mina inlägg från de senaste månaderna, men det dröjer säkert några dagar! Hoppas ni inte tycker att jag är allt för jobbig som ändrar länkning och allt igen, utan vill fortsätta vara med här och läsa om mig, min vardag, mitt 2016, sambolivet och det egna företagandet!
 
Hade en underbar nyårsafton här hemma i nymålade lägenheten tillsammans med sambon och min pappa som kom på middag. Vi åt snittar, hummer och Patrik lagade en ljuvlig varmrätt bestående av rådjur, potatis och gräddig timjansås. Somnade 23.55 till ljudet av raketerna utanför fönstret och det kändes så himla skönt! Nu vill jag peppa er med info, erbjudanden och inspiration från mitt företag StyleMood, vilket jag kommer göra de närmaste månaderna, så följ @stylemood.se på instagram! Där lägger jag upp inredningsinspo från mitt egna hem, produktbilder, nyheter och erbjudanden på olika varor! Har några rea-varor på www.stylemood.se också, om ni vill klicka hem något! Kom igen nu!
 
 

0 Replies to “FÖLJ @STYLEMOOD.SE PÅ INSTAGRAM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *