KOMMER ALDRIG BLI VAN

Skulle börjat 10:30 idag men redan innan åtta stämplade jag in pga vi hade mycket och göra och jag därför behövdes tidigare. Det tar aldrig slut, sanna min ord! Tack fina ni för era värmande kommentarer om att ni hoppas att jag får tid till att varva ner mellan varven och ert medlidande när jag gnäller om jobbet i bloggen. Det betyder mycket för mig som är så förvirrad och oklar om beslut inför hösten.

Imorgon jobbar jag 07-16, sen åker jag och sambon ut till Västis för en snabb grillkväll och träff med föräldrarna och min (andra) moster som är nere på ön med sin familj! Det här är ju bland det bästa med sommaren iaf, all släkt/vänner som kommer och hälsar på. Även om det är kort och intensivt när man ses är det så mysigt, det är ju trots allt väldigt avkopplande att umgås med folk man tycker om när man för övrigt är så uppåt väggarna inmatad i allt som har med jobbet att göra. Håller ni inte med?

Hörrni, följ mig på instagram vetja! Finns @johannautterberg där, nedanför ser ni en bit ur min feed!

0 Replies to “KOMMER ALDRIG BLI VAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *