A SUMMER TAG

Tre ord jag associerar till sommar? Sola, bada och Piña Colada.

Vad kommer du köpa inför sommaren? Bikini (den är ju köpt nu och jag är så nöjd för en gångs skull).

Vad ser du fram emot i sommar? Mina lediga dagar typ, haha! Nej men för att vara någorlunda seriös så ser jag fram emot att just värmen är här och man slipper allt kånkande med tjocka kläder, frusna bilrutor och annat jobbigt som hör vintern till. 

Kommer du bli brun? Ska kämpa för det så svar ja, även om det alltid har en tendens att vara grått just på mina lediga dagar.

Mina sommarplaner? Ge mig mer ångest bara, ge mig det! Nej men det tråkiga med att vara sommarjobbare och inte ha någon semester är just det här med att sommarplaner oftast inte är så lätta att planera in, speciellt inte när man jobbar dag och sena kvällar om vart annat. Men jag ser fram emot när sambon har semester eftersom jag är vikarierande butikschef under just dessa veckor och då bara jobbar 06.3-15.30 på vardagarna, så vi kommer ha hela kvällarna/helgerna till att göra massa grejer som att grilla, hälsa på släkt som kommer ner till ön och såna trevligheter. Så vi ligger lågt med sommarplanerandet pga att jag måste jobba.

Vad vill du säga till ditt sommar-jag? Gör det bästa av tiden du får.

Vad vill du hinna med? Lite strandhäng åtminstone och mååånga grillkvällar, bilåkande med sambon till fina platser och företagsjobb för märkbar utveckling inför hösten!

Vad dricker du i sommar? Vin på mammas och pappas trapp, en massa mojitos och såklart en och annan smoothie!

Första doppet? Är en badkruka när det kommer till svenska vattnet, har knappt badat i Sverige de senaste åren, så kan inte lova att jag badar i sommar heller! Kanske vågar ta ett dopp i poolen som Patriks pappa har, om den blir varmare…

Vad saknar du i sommarplanerna? Ganska mycket faktiskt, största grejen är självklart sammanhängande semester, jag vill ju också ha det eftersom jag jobbar året runt som en dåre!

Vad kommer göra den här sommaren extra bra? Lönen och de där att jag och sambon är lite mer synkade i dygnsrytmen vissa av veckorna när vi jobbar ungefär likadana tider. Sen hoppas jag försöka komma in i någon typ av ork till att faktiskt gå ut och röra på mig, vill ha tillbaka mina powerwalks-stunder. Och är vädret bra blir allt lite extra härligt för alla!

Favoritglass? Chokladkross till en skål med jordgubbar och grädde, namnamnam. 

Hur ska du spendera midsommar? Håll i er nu… Jag ska JOBBA. Förvånade, inte? Inte jag heller, för det har jag gjort varje midsommarafton sedan skolan. Dock är varken jag eller sambon några midsommarfirare så att vi båda jobbar just då känns inte helt fel, det är ju OB-tillägg för röd dag för sjutton!

En bra sommardag innehåller? En öde strand, sol, en brassestol, härligt sällskap, en kall drink, picknickkorg, grillning hemma och sen att få sitta med ett glas rödvin medan man är inlindad i en filt på en uteplats med vy när mörkret kommer smygande, tillsammans med folk jag älskar. Asså jatack!

Vem kommer du vara mest med? Kollegorna på Coop, sambon och förhoppningsvis min familj om vi lyckas hitta tid mellan allas olika jobbande och semestrar.

Tre saker jag vill göra i sommar? Åka till Fårö, uppnå sommarens försäljning-mål inom StyleMood och bara få andas lite sommarkänslor.

Vad kommer du lägga mest pengar på? Har intalat mig själv att jag behöver ett shoppingförbud när det gäller kläder och onödiga materiella prylar till mig själv, så ska se till att lägga mest pengar på mat och spara så mycket som möjligt.

Vad lyssnar du helst på i sommar? Poddar i alla möjliga kategorier. Lyssnar aldrig på musik längre utan det är pratiga poddar som Fredagspodden, Alex&Sigge, P1 dokumentär med flera! Mycket roligare och oftast betydligt mer lärorikt än musik.

Vad oroar du dig för? Stressnivån, för då kommer denna sommar bli otroligt lång och jobbig.

Hur kommer du minnas din sommar? Ska se till att det blir min sista sommarjobbs-sommar, så det ska jag minnas den som. Snälla påminn mig nästa sommar om jag har misslyckats!! Men ska även se till och minnas att vi hade en härlig sommar i andra avseenden, att jag och sambon njöt och hade kul när vi kunde, att det var StyleMood’s första sommar, samt att jag gick in med energi inför kommande höst för att vara mer positiv inställd till den mörkare tiden på året.

Vad hoppas du på till nästa sommar? Att jag har semester och kan glömma allt vad sommarjobb heter!

0 Replies to “A SUMMER TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *