JAG ÄR EN GNÄLLSPIK

Idag är jag allt annat än pigg, jag är en riktig gnällspik och full av söndagsångest då veckan är slut och det återigen är dags för vardag. Inte för att jag har ett jobb där dagarna har någon form av betydelse, men det är ändå något speciellt med att få ha sambon hemma över helgen eller hinna se andra som vanligtvis jobbar måndag till fredag alla veckor. Mina fem dagars ledigt har tyvärr bara passerat i ett svep även om vi kan tyckas hunnit med mycket som bland annat massa studentfirande, uppröjning hemma och härliga sovmornar, kvällar och träffar med folk. Detta är min första längre ledighet än 2 eller 3 dagar på över ett års tid och det är klart att det tar emot då att gå tillbaka när man fortfarande är i bubblan om att man bara vill suga åt sig massa energi och hinna med mer roliga saker för man ännu känner sig urladdad från jobbrollen.
 
 

0 Replies to “JAG ÄR EN GNÄLLSPIK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *