MAY TAG

Månadens färg: Gult! Rapsfälten har varit magiskt vackra som de alltid är under den här tiden på året. Inget går upp emot att svischa omkring på landets vägar med knallgula fält längs sidorna samtidigt som solen sticker en i ögonen, det är verkligen ett första sommartecken.

Månadens favorithändelse: Träff med Beatrice, sambons och mina grillkvällar, middagen hos våra vänner som nyss flyttat till hus, födelsedagsmiddagen ute när Patrik blev halvvägs till 50, häng med mamma och min företagspresentation som jag höll i på samhällets intresseförenings frukostmöte en fredagmorgon.

Månadens dryck: Mojitos!

Månadens detalj: Är helt förälskad i alla detaljer där trä möter sten, och gissa hur peppad jag har varit på att få visa upp den där snygga skärbrädan i marmor och trä som jag fått in i webshopen nu! Det är precis såna detaljer som jag har fått upp ögonen för under maj månad och jag drömmer om att kunna ha en stor samling med skärbrädor i marmor och trä lutandes mot väggen i mitt framtida kök! 

Månadens accessoar: Mina nya ringar som nyligen landade i vårt brevinkast. Älskar när man har massa av ringar på fingrarna och jag tror att dessa kommer göra sig så snygga på brunbrända sommarhänder i sommar. Eller vad tror ni?

Månadens middag: Stavas GRILLAT!

Månadens bästa inköp: Mina skor!! Ni ska få en kik på dem en annan dag, men kan säga att jag är så nöjd och kommer leva i dessa bekväma skönheter i sommar.

Månadens projekt: Att få lite färg på det vinterbleka skinnet och prioritera mig själv genom att våga säga nej. Och jag tycker att jag har lyckats med båda måste jag säga, jag ska fortsätta på den banan den här månaden!

0 Replies to “MAY TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *