STYLEMOOD: WEBSTORE FAVORITES

– Sponsrat inlägg –
 
Tänkte visa upp några av mina favoriter från webshopen, det ändras förstås hela tiden men här är de som jag själv gillar mest just nu. Ni hittar självklart dessa finingar i webshopen på stylemood.se, plus en massa annat, så in och kika vetja!
 
Kombon som slår allt just nu, nämligen trä möter sten. Här i en marmor/trä-bräda med handtag, perfekt för olika sorters uppläggningar under sommarens veranda-kvällar. Priset på denna skönhet är 298 SEK, ni hittar den här. Bredvid skärbrädan ser ni en variant av marmorfat med kant, den har jag faktiskt köpt ett exemplar själv av, som är perfekt i köket för oljeflaskor, saltkar och pepparkvarnar. Fatet kostar 229 SEK och här är en direktlänk till det, observera att jag i skrivande stund bara har ett exemplar kvar av denna variant. Och ostkniven på skärbrädan matchar perfekt, handtaget är i marmor och den finns i både grönt och vitt. Priset på dessa är 79 SEK/ST och ni hittar dem här.
 
Svart och guld är aldrig fel och ovan ser ni en mindre prydnadsskål i form av ett päron i porslin. Dessa godingar är från Broste Copenhagen och kostar just nu endast 150 SEK/ST, ordinarie pris 189 SEK. De är perfekta att ha som mindre smyckesförvaring eller som en vacker och enkel detalj på hyllan. Ni hittar dem här.
 
Jag har lite andra köksprylar än skärbrädor faktiskt och dessa skålar från Broste Copenhagen är ju en hit! Dom är svart/grå/vit-mönstrade som ni ser och jag säljer dem i 3-pack för endast 149 SEK. Direktlänk till dem här. Med på bilden har ni även en lamphållare i silver, och jag är fast besluten om att försöka få in den i vårt hem någonstans, ska bara komma på var innan jag köper den. Den kostar nu endast 190 SEK och finns här. Observera att i beskrivningen på hemsidan står det att kontakt och lampa köpes separat. De mörkgråa ljusstakarna kommer även dom från webshopen och de säljes i 3-pack för 129 SEK, här har ni direktlänk till dem.
 
Hur snyggt är det inte med massa mindre ljusstakar på bordet? Jag älskar att blanda former och nyanser, och här har ni ett par riktigt enkla ljusstakar i triangelform som varit med mig sen jag öppnade upp webshopen! De på bilden är till synes kopparfärgade, men jag har dem även i mässingfärg för dem som är mer guldiga av sig. Priset är endast 30 SEK/ST och hur bra är inte det?! Direktlänk till dem, här.
 

0 Replies to “STYLEMOOD: WEBSTORE FAVORITES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *