A CLASSIC FIVE TAG

5 saker:
Du gjorde igår kväll: Handlade, packade två ordrar till kunder, låg i soffan, åt Ben&Jerrys och myste med Patrik.
Du kan höra just nu: Scrubs på TVn, Patriks dator, bilarna utanför fönstret, mina fingrar på tangentbordet och kaffebryggaren.
Du inte kan leva utan (matriella): Mobilen, kontokortet, min systemkamera, kaffe och mitt duntäcke. 
Du gör när du har tråkigt: Öppnar kylskåpsdörren femtioelva gånger, kollar igenom alla sociala mediers appar, duschar, tröstäter eller nätshoppar.
Du helst äter: Just nu går jag och dreglar dagarna igenom efter lösviktsgodis (behöver helst en påse hemma hela tiden), gräddig musselsås med pasta, mammas vietnamesiska vårrullar i chilisås, pommes doppade i chilisås eller Patriks smarriga rådjurskött.

5 personer:
Du kan berätta allt för: Patrik, mina tre närmaste vänner och mamma.
Du tycker om: Mina underbara medmänniskor, som är betydligt fler än fem, och de vet vilka de är.
Du helst smsar med: Sambon, Emmie, brorsorna och pappa (asså han skriver pusspuss i smsen och det är så gulligt eftersom han knappt kan smsa).
Du inte gillar: Elaka människor och de som sårar medvetet.
Du skulle vilja bjuda över på en middag: Hannah & Amanda, Blondinbella, Trendenser-Frida och Geordie Shore-Charlotte! Tänk vilken middag det hade varit, haha!

5 nej tack:
När det gäller klädesplagg: Plagg som är för korta vid både magen och under rumpan, höga strumpor, vida byxor (förlåt alla som älskar trender i modevärlden), plagg i scuba-material och tjockstickade strumpbyxor.
I matväg: Alltså jag äter ju typ allt, men hoppar väl helst över bullgursallad, rätter med fullkornsris (är uppvuxen på det och avskyr att det fortfarande växer i munnen när jag äter det), tonfiskgratäng, grillad korv och de flesta sorters soppor.
Till drycker: Oboy, läsk, cider, energidrycker och saft. Ni ser mönstret, dricker inte sånt som är sött och sliskigt, läsk har jag inte druckit på snart 10 (!) år!
I din inredning: Starka färger, oroliga mönster, onödigt mycket prydnadssaker, dammiga ytor och furumöbler. 
När det kommer till personlighetsdrag: Bittra, gnällspikar, självgoda, skrytare och lögnare. 

5 val:
Kaffe eller te: Kaffe alla gånger, det ger liksom mer effekt och är godare! Längtar ivrigt på att snart få en kopp kvällskaffe på maten. 
Vår eller höst: Båda har sin charm, men måste nog säga våren för då får allt liv igen och jag brukar nästan spricka av vårkänslor där i april någongång när värmen börjar komma!
Naturfärgat eller starka färger: Naturfärgat eftersom jag är en sucker för neutrala toner, värmande nyanser i beige och grått och sånt som håller genom tiderna. Har nog aldrig någonsin varit en riktig färgklutt.
Bad eller dusch: Vi har bara dusch och jag måste nog säga att jag tycker om dusch mer än badkar. Har aldrig ro att ligga still så länge i ett bad, men kan stå och duscha hur länge som helst medan varmvattnet forsar på.
Guld eller silver: Har alltid varit en silver-tjej men går mer och mer över mot guld och mässingfärgat nu. Vilken utveckling va! Man är aldrig för gammal för att ändra sig.
 

0 Replies to “A CLASSIC FIVE TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *