A FOOD TAG

​När jag lunchar ute på stan väljer jag oftast: Någon typ av sallad eller varm smörgås med chevréost.
Vad äter jag helst efter en jobbig dag: Smågodis eller välsaltade pommes, alla gånger!
När jag tar en fika på stan, fikar jag främst på: Fiket vid Österport har det blivit de senaste gångerna.
Till dricka blir det oftast: Bubbelvatten eller en kaffe, beroende på var när och hur.
Det lagar jag helst nu för tiden: Tagliatelle med en gräddig musselsås, den blir såååå god!

Något du tycker om men inte äter så ofta: Charkbricka, massa olika sorters salami och parmaskinka med annat plockig mat. Måste verkligen våga lyxa till det oftare och äta mer sånt!
En kötträtt du tycker om: Är lycklig som är sambo med någon som är en riktig mästerkock när det kommer till kötträtter, och favoriten är när han gör rådjurs-ryggbiff för det smälter verkligen i munnen.
Favoritsallader: Caesarsallad och grekisk sallad är mina absoluta favoriter, båda är så fräscha och på något sätt krämiga!
Tre saker du inte vill ha på pizzan: Tonfisk, konservburkschampinjoner och salami är big nono när jag väljer pizza.
 
Äter jag hellre hemma än på restaurang: Ja, faktiskt! Självklart är det kul och skämma bort sig ibland med god mat på en restaurang, men jag älskar den där stunden då man lagar mat, gärna tillsammans och med ett glas rött i handen, och sen avnjuter den i lugn och ro vid matbordet.
Vad äter jag helst till frukost: Det ska vara en uppdukad buffé av grejer, gärna croissanter, gott kaffe, smörgåsar, någon härlig smoothie, våfflor och jaa, allt! Vaknar jämt hungrig, och älskar att ha tid att käka en lång och härlig frulle.
Favoritdessert: Jag är ingen dessert-människa alls, jag äter hellre bara förrätt och varmrätt och tar fram en skål godis därefter!
Något du skulle kunna äta varje dag: Spaghetti och köttfärssås, så barnsligt gott!
 
 
 

0 Replies to “A FOOD TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *