STYLEMOOD I VITT OCH SILVER

Företagandet går framåt och det är himla roligt, just nu jobbar jag med vad jag ska bredda sortimentet med för fortsatt god utveckling. Tror jag har en god grundidé att jobba vidare på, men ska sätta mig ner med allt på fredag när jag äntligen är ledig igen. Imorgon jobbar jag heldagspass mellan 07.30-21.12, fick ta kvällen också på grund av sjuka kollegor, så jag ska bara hoppa i duschen och sedan rakt i sängen för att orka med morgondagen. Men det går nog bra ska ni se!
 
På bilden nedan ser ni några av mina produkter från webshopen, den vita marmorbrädan kostar 179 SEK, de små ljusstakarna i marmor kostar 129 SEK och lampsockeln blir din för 249 SEK. In på www.stylemood.se och kika vetja, det finns andra fina artiklar att klicka hem också!
 
 

0 Replies to “STYLEMOOD I VITT OCH SILVER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *