A NOVEMBER TAG

Månadens färg: Grönt! Har fotat mycket med granris, blåbärsris, bordsgran och murgröna, därför har jag fått in mycket grönt från skogen i mina bilder och det gillar jag. Så vackert att ta in som dekoration i hemmet i olika format tycker jag. Ska dessutom för första gången sen jag flyttade hemifrån ha en riktig gran i år, det ser jag så mycket fram emot att få ta in. Grandoft är mmmmhhm!

Månadens favorithändelse: Förra veckans säljrekord för StyleMood (WIIIII, håll i det här nu!), friveckan med Patrik för att vi hann ha så mysigt i lugn och ro här hemma och både han och jag kunde ta igen oss lite, adventspyntet vid Butik Landa med moster, middagar med härliga människor och såklart, den vackra snön som kom i början av månaden!

Månadens dryck: Kaffe och glögg. Det blir väldigt mycket kaffe om dagarna eftersom jag är hemma och jobbar med olika delar av mitt företag hela tiden, då känns koffein extra nödvändigt för att hålla fokuset uppe mellan allt work, beställningspackningar och sociala-medier-uppdateringar. Och så glöggen, äntligen har jag haft glöggpremiär och hunnit dricka det flera gånger därefter, så himla gott!

Månadens detalj: Min bordsgran? Den har ni sett rätt mycket av på mina bilder den senaste tiden, jag vet, men den är ju så fin.
Månadens accessoar: Min nya lilla sammets-väska kanske? Jag har inte använt den men jag är så nöjd med den och tänker att den blir perfekt inför julhelgens outfits (har köpt min julaftonsklänning och ska hämta ut den imorgon). Håller tummarna för att den passar!

Månadens middag: Tacos! Haha, vi har ätit extra mycket tacos denna månad känns det som, jag vet inte varför men det är ju så enkelt och så smarrigt att bara slänga ihop. Perfekt alternativ när middagsinspirationen inte heller är på topp!

Månadens bästa inköp: Min snygga men enkla jeansskjorta som jag köpte sist jag gick på stan, den är jag verkligen nöjd med och har använt flera gånger sen dess!

Månadens upptäckt: Att jag faktiskt kan fota och leka mig fram för att lyckas med mina bilder. Det är ju så kul att fotografera och jag har flera gånger under månaden verkligen varit nöjd med mina produktbilder som jag har lyckats knäppa på sistone. Öva, öva och öva, det ger färdighet!

Månadens projekt: Utrensning! Vi har verkligen rensat ut ordentligt här, kört bort tre kassar med köksprylar till mamma och pappa för vi har helt enkelt inte plats och jag har fått en bra rutin på att rensa ut bland mitt hemmalager flera gånger i veckan vilket gör att jag får bort mer och mer kartonger, har bättre översyn över vad som behövs fyllas på och faktiskt får plats på ett bättre sätt, trots mer produkter i sortimentet.

Månadens bästa beslut: Att jobba ännu mer med min stresshantering och mitt självförtroende för att kunna må ännu bättre. Det är bra att jag har en sambo som säger åt mig att det aldrig finns en anledning att stressa och påminner mig om att rycka på axlarna oftare istället för att överanalysera allt och att jag har vänner som säger att jag ska låta mig själv återhämta mig mellan varven, för jag har problem med det och det blir självklart att det påverkar mig.

Månadens längtan: Julmyset, har längtat som en galning efter advent och den här tiden vi nu njuter av, jag älskar att boa in mig riktigt ordentligt när julen närmar sig, umgås lite mer med familjen och göra sånt där mysigt som att få pynta, baka och spåna på härliga julklappar att ge bort.

Månadens uppfyllda mål: Att öka min företagsförsäljning och det har jag verkligen gjort, förra veckan var min bästa vecka någonsin rent sälj-mässigt och det var så galet kul! Jag hoppas det fortsätter såhär och att mina kunder dels återkommer själva, men också sprider goda ord om mig till sina vänner och bekanta. Det är den bästa marknadsföringen man kan få som företagare!

0 Replies to “A NOVEMBER TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *