LJUVA LIVET ELLER VAD MAN SKA KALLA DET

Somnade om efter att sambon hade gått till jobbet och jag hade kikat ut på snö-yran och vaknade upp alldeles för sent jämfört med vad som var tanken. Har ägnat det lilla som var kvar av förmiddagen till att skicka iväg paket, färdigställa några fakturor och skickat iväg dem samt uppdaterat veckans varor i webshopen. Har inte ens hunnit få i mig något att käka och det märks direkt på mitt humör, sen att min mobil håller på att gå i graven, headset inte fungerar att lyssna med, jag måste få undan den där ostoppbara diskhögen som jämt dyker upp hos oss och med tanke på andra motiga saker, så känns det som om jag vaknade totalt på fel sida med ångest och bara vill sitta i ett hörn och gråta. Men lugn, det är nog bara den kvinnliga favoritveckan som hägrar! Ljuva livet eller vad man nu ska kalla det!

0 Replies to “LJUVA LIVET ELLER VAD MAN SKA KALLA DET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *