DET ÄR EN MAGISK KÄNSLA

Redan onsdag och det är ju otroligt hur fort veckorna går! Jag har jobbat från sängen hela förmiddagen vilket känns himla skönt efter att ha prickat av dagens motionspass ute i kylan med 45 minuter powerwalk innan det ens hade ljusnat. Prickat av lite marknadsföring och annonser nu, så det är dags att hugga tag i något annat. Laddar ju bland annat upp för leveranser och mer produkter, så har lite och fixa där samtidigt som jag måste lösa lite frågetecken kring bokföringen. Måste även om visa er ett inlägg om en pläd som jag fick beställning på förra veckan, som ni hittar hos fina Madde här! Jag blir så glad av att se mina produkter på bilder hemma hos er, i blogginlägg eller på instagram, det ska ni veta! Fortsätt gärna med det och ni får mer än gärna hashtagga bilderna med antingen #stylemood eller #stylemoodse.
Bjuder på en bild från gårdagen när jag och mannen satte oss och tog en kopp kaffe när han kom hem från jobbet. Tänk vilken vardagslyx att ha tid med det tillsammans egentligen, är så glad att jag styr min egen tid numera och att just såna här små tillfällen då vi bara kan slå ut oss i ett varsitt soffhörn och prata en massa, blir extra mysiga. Känner mig betydligt mer närvarande numera och fri från stress, vilket är en magisk känsla.

0 Replies to “DET ÄR EN MAGISK KÄNSLA”

  • Vad härligt med promenad! 🙂 Åh vad kul, jag läste inlägget och länkade till det härifrån inlägget, hoppas det var okej! 🙂 Hoppas du får en fin eftermiddag! 🙂

 • Riktigt skönt att få njuta utav varandras sällskap och mysa till det lite då och då för det behövs allt 🙂

 • ja det är sjukt vad veckorna går fort. snart är oktober slut också 😮

  sv; kul att du gillar inlägget! 🙂 ja dolce k är fin, men finast är koko k tycker jag 😀

  jag måste in på stylemood och kika lite om jag vill ha nåt mer! 😀

  kul att du tycker att träningen känns så härlig. är så det ska vara! 😀 ah, men är ju bra att du känner att du klarar dig med bra verktyg från både c9 och f1 🙂

  jaa, snart snart snart kan jag köpa nytt gymkort. får lön imorogn! 😀

  härligt att din helg var bra. det var min också! 🙂 kramar <3

 • Men åh vad mysigt att kunna jobba från sängen! Lät så härligt, och att du lyckas få saker gjorda på det sättet! Jag har försökt plugga ifrån sängen några gånger, det slutar alltid med att jag tittar på tv-serier och gör annat. Och oj vad härligt att kunna styra sin egen tid och inte känna sig stressad, är bara liiiite avundsjuk på det 🙂 haha
  Sv: Haha jag trodde jag också skulle vara för feg för det! Men efter att ha haft typ 5-10 vänner som sagt "Men gört!!!" "Coolt ju!" "Det är bara hår!" "Kommer bli as snyggt!" Så tog jag mod till mig, och tur var väl det!

 • Å ja, så härligt för er att nu kunna träffas mer och bara kunna sitta ner sådär 🙂 Och att du känner dig stressfri är ju så underbart alltså 🙂
  SV: men tack snälla du!! 😀 Jag tycker så mycket om de färgerna, blir varmt och fint hemma 🙂 Kram

 • åh sån underbar powerkänsla i din blogg nu tycker jag! you goooo! man kan verkligen skapa sig drömjobbet 😉

 • Ohhh så mysigt det ser ut och sådant lyx att sitta från sängen och jobba, det vore något minsann =D. Ohhh så fin pläd =D

 • Ohhh så mysigt det ser ut och sådant lyx att sitta från sängen och jobba, det vore något minsann =D. Ohhh så fin pläd =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *