EN LUGNARE TORSDAG

Här sitter jag och dricker kaffe och knaprar i mig en knäckis med ett grönsaksberg uppå, himla smarrigt! Jag har varit inne i stan en sväng och varit på lasarettet. Ni minns kanske att jag haft ett tryck mot luftrören sen september och detta är fortfarande under utredning alltså. Numera känner jag av det hela tiden, så jag hade hoppats att de skulle hitta något idag, men efter att ha kört ner en slang med kamera genom näsan och ner i mitt svalj så hittas ännu ingenting! Nu är nästa projekt att röntga övre delen av bröstkorgen och en bit av halsen för att jag enligt läkaren ska bli trygg med att det inte är någonting. Så ja, jag väntar snällt på nästa undersökningstid som förhoppningsvis skulle komma innan jul…
Men annars är det bra, jag tar det lite lugnt och sitter bara med lite pappersarbete som jag behöver till bokföringen. Tänkte slänga ihop en härlig kycklingsallad till kvällen för det har jag gått och suktat efter i flera dagar, så det blir gott till middagen. Ikväll har jag Forever-jobb och webinar vilket ska bli himla roligt och jag känenr mig taggad!

0 Replies to “EN LUGNARE TORSDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *