HEMMA HOS OSS

(Inlägget innehåller adlinks)
Såhär såg det ut tidigare idag när jag satte mig ner och tog en lite myspaus från jobb i soffan. Har bokat in en rolig grej i början av december, filat på kampanjer inför samma månad och verkligen suktat efter jul idag. Försökt hitta lite inspiration till att fota också, tycker det är så himla svårt att fota produktbilder nu när ljuset inte är särskilt bra om dagarna, men hoppas att jag med hjälp av lite nya foto-ideér kan göra mig mindre beroende av det där med ljus i bilderna. Nåväl, här hemma har vi käkat en varsin smarrig ceasarsallad som jag slängde ihop och sambon verkade verkligen tycka om den och nu ska jag fortsätta jobba några timmar, hinna svara på några mail och uppdatera kalendern innan jag går och lägger mig. 
Ananasfatet hittar ni här (adlink) och ljusstakarna är från Åhlens.

0 Replies to “HEMMA HOS OSS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *