STYLEMOOD: VECKANS VARA

– I samarbete med StyleMood  
Har ni missat att jag denna vecka har 15% rabatt på alla sminkväskor i webshopen på www.stylemood.se? Det är ju perfekt att fynda hem ett eget set redan nu! Sminkväskorna är gjorda i bomullssammet, går utmärkt att tvätta i maskin på 30 grader, finns i två storlekar och två färger. Jag älskar dem, de är verkligen en stor favorit från shopen och jag är så sugen på att köpa mig ett eget set. De är väldigt vackra att ha framme i badrummet (eftersom de är så fina) och perfekta att ge bort i present/julklapp till en bästa vän, till mamma, till syrran eller varför inte till dig själv?! Hett tips alltså, nu med 15% rabatt, så jag passar på att bjuda på lite inspirerande bilder som jag tagit på dem under senaste månaderna! Sminkväskorna hittas här.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst t o m söndag 23/10, klockan 22:00.

0 Replies to “STYLEMOOD: VECKANS VARA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *