NÄR DET PLÖTSLIGT LÖSER SIG

Långa dygn när det är upplärning på jobbet på ännu en ny plats, men oj vad kul det är att faktiskt vara igång och jobba igen! Känns som om våren löser sig väldigt bra jobbmässigt, och det ser i dagsläget ut som om jag kommer vara sysselsatt ganska ordentligt vilket är grymt bra! Tänk att det redan är februari förresten, var tar tiden vägen?! Är helt färdig och ska snart slänga i mig lite yoghurt innan jag går och lägger mig, tänker börja lite extra tidigt imorgon bitti nämligen då jag har min första dag ensam på nya jobbstället. Idag är sista dagen på F15 och ni ska få en liten recension längre fram kring min ego-boost-period och hur jag tycker att det har gått. Just nu går och smålängtar till måndag när jag, brorsorna och sambon åker till fastlandet, ska bli så kul att komma iväg lite tillsammans, så det är lite att göra inför dess också!

0 Replies to “NÄR DET PLÖTSLIGT LÖSER SIG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *