ME TAG

Jag gör: alltid lite mer än jag behöver då jag är en person som förlitar sig mycket på sig själv. Att jag liksom inte riktigt tror att andra ska ställa upp eller gå in för att hjälpa för att saker ska bli avklarade, utan att jag måste klara allt själv och då gör jag gärna lite extra för att ha det i vinning till mig själv i nästa steg. Och när jag gick i skolan fick jag tillbaka rättade uppsatser där det stod att jag inte behövde överarbeta mina texter och ligga på gymnasienivå när jag bara gick i 7-9an.

Jag kan: fortfarande varken vissla, sjunga eller rocka rockring fast att jag snart är tjugofyra år. Det är talanger som jag fullständigt saknar helt enkelt!

Jag köper: allra helst nya produkter till StyleMood’s sortiment. Att kunna bredda mitt utbud lite hela tiden är mitt mål och att få sitta och planera inköp är något bland det roligaste med mitt jobb och företagande.

Jag borde: försöka väcka min underbara karl eftersom vi snart ska ut och åka för att uträtta ärenden, hämta hem några nyheter som anlänt till mitt huvudlager, hälsa på hos farmor och farfar och förbereda oss för kalasfirande ikväll hos Patriks syster med sambo!

Jag måste: ta tag i tvätthögen i helgen. Eller kan jag säga att jag har tagit semester även från den?

Jag vet: väldigt mycket om att resa och backpacka, eftersom jag själv har rest jorden runt på egen hand när jag var 19 år gammal.

Jag tycker: inte om när folk trycker ner andra för att själva verka bättre, är oärliga eller att saker går långsamt eftersom jag inte har tålamod för saker som jag ville skulle hända redan igår.

Jag tänker: aldrig igen låta jobbet gå före min hälsa eller mitt välmående. Det viktigaste man har är sig själv och att låta sig stressas eller må dåligt över saker för andras skull fungerar inte i längden. Då blir du aldrig lycklig och det är bara du själv som kan bryta ett sånt mönster om du hamnat i den onda cirkeln.

Jag förbrukar: väldigt mycket packningstejp, vatten (jag både dricker mycket vatten och duschar ofta och länge) och rödlök!

Jag lyssnar: mer än gärna på när folk pratar om sånt jag tycker är intressant, som exempelvis ekonomi, företagande, fotograferande, framtidsvisioner eller hälsa. Detta har ju medfört att jag älskar att lyssna på poddar som är inriktade på just dessa intresse-områden.

Jag drömmer: om att få äga ett hus någon gång i livet, besöka Vietnam en gång till och att få plocka ut min första riktiga lön ur StyleMood en vacker dag.

Jag längtar: efter att alla nya höst och jul-varor ska få komma till lagret så att jag kan få visa er allt snyggt, till den dagen vi flyttar till något större och jag får vara kreativ och inreda, samt till när jag och mamma ska på Formex-mässan i augusti.

Jag fasar: inte längre för framtiden som jag gjorde när jag var yngre och allting handlade om vad man ”SKULLE” göra enligt alla andras perspektiv. Är både mer självständig och trygg i tron på att det jag gör eller den väg jag väljer att gå är det som blir bäst, för mig. Något jag på riktigt fasar för är att köra bil när det är halt, det gillar jag inte!

Jag använder: min gamla hederliga Canon EOS 600 D nästintill varje dag då jag fotar väldigt mycket både i privata syften men också inom mitt företagande då jag fotar produktbilder.

Jag njuter: väldigt mycket av att få göra ingenting ibland och att få vardagslyxa, mysa med min karl, styra min egen tid för att kunna leva så effektivt och harmoniskt som möjligt, få umgås av nära och kära och av att flyga flygplan.

Jag blir: väldigt berörd av att se andra gråta, glädjas eller fascineras. Gråter till nästintill allt på tvn och när jag var yngre så sa jag alltid till min mamma att så känslig kan man inte vara för hon var likadan som jag är nu. Det får jag alltså äta upp idag, för nu vet jag precis hur det är att vara så blödig för jämnan.

Jag äter: med jämna mellanrum ca 4-5 gånger per dag för att alltid behålla blodsockernivån uppe och låta andra slippa mitt matarga-humör. Älskar mat, mat är livet.

Jag dricker: helst bubbel, kaffe eller rödvin.

Jag struntar: i principer om vad man borde göra och går efter min egen tanke, hälsa eller lycka. Man blir aldrig lycklig av att göra som alla andra utan mycket av livets lycka ligger i att förverkliga det vi själva vill göra och det är därför så viktigt att ta sina drömmar på allvar. Drömmar ska besannas och inte bara vara drömmar. 

Jag ska: fortsätta pussa lite extra på min karl nu när han har semester och verkligen njuta av denna underbara sommar. Känner mig så lycklig och tacksam för att jag har tagit mig hit jag är idag.

Jag sparar: pengar till köp av större bostad och framtida investeringar. Pengar ska rulla för att växa på sikt och jag har ett väldigt starkt ekonomiskt intresse som gör mig både sparsam och trygg i sättet om hur jag förvaltar mina pengar.

Jag brukar: ofta få höra att jag är väldigt mogen för min ålder och det har jag gjort i många år. Tror att det ligger något i mina egenskaper som person, hur jag är mot andra, att jag är första barnet i min familj och att jag jämt uppgåtts mycket med vuxna eller äldre kompisar. Och vet ni, det är en av mina favorit-komplimanger, vill inte bli sedd som ung och inte tas på allvar för att folk tror att jag inte har kunskaper eller visdom om saker.

Jag tittar: just nu helst på kriminalserier på tvn efter eller Friends-avsnitt. Tvn har jag på ungefär hela tiden när jag är hemma då den fungerar som sällskap oavsett om jag jobbar, fotar eller , speciellt de nätter när Patrik jobbar borta.

Jag läser: nästan aldrig böcker längre utan lyssnar typ bara på podcasts. Läser jag något så är det förmodligen en blogg eller ett inredningsmagasin! 

Jag vill: utveckla mitt företag StyleMood och nå en viss omsättnings-gräns, bo i något större tillsammans med Patrik, fortsätta ha nära att kramas med mina nära och kära, fortsätta träna och leva hälsosamt för att orka hela livet, skaffa familj, besöka fler länder än jag redan har gjort och bli framgångsrik i det jag gör.

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 Replies to “ME TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *