BARA MASSA ROLIGHETER

Det är så mysigt med kalas såhär mitt i vardagen, känns verkligen som extra vardagslyx då tycker jag! Dessutom kommer den här veckan bjuda på en massa andra trevligheter, så jag har ännu mycket att se fram emot. Det väntas personal shopping day inklusive lunch med mamma på fredag bland annat och gissa om jag längtar till dess, ska bli väldigt härligt! Och på lördag är det special-event i butiken och detta arbetar jag hårt för att marknadsföra just nu, så som sagt, denna vecka är fullspäckad med roligheter både på det privata planet och det jobbmässiga. Imorgon ska jag dock försöka ta mig upp lite tidigare än de senaste mornarna för att köra ett träningspass innan jag sätter mig med bokföringen igen. Wish me luck!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 Replies to “BARA MASSA ROLIGHETER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *