ALLT PÅGÅR NU

Försöker vara i nu:et, påminner mig dagligen om att det är okej, att stanna upp lite. Mycket av mina tankar är ju redan borta i sommarsäsongen, pulsen någonstans där mittemellan och vardagen tråkigt januari-trög (antagligen ovanligt trög i år med alla som karantän:ar, fler restriktioner och för att det känns som tiden står still när man har så mycket som man vill ska hända, mitt framför sig). Allt jobb man gör nu är det allra viktigaste för året, det är ju grunden för flow sen, men det händer här bakom skärm och stängda dörrar och då känns det såklart som om ingen ser en eller att det ens gör nytta. Fast jag vet efter alla år med företag att det är precis tvärtom, det är som sagt det som är till störst betydelse framåt och hur mycket jag än vill prata om och visa vad som jobbas på just nu, så är det hemlighetsstämplat ett tag till. Men jag säger då det! Håll i hatten för vad som är på gång (och för stormen som ännu härjar på öjn).

Fredag innebär butiksdag så där har jag spenderat timmar idag och ska även göra hela helgen. Tycker att det är deppiga tider som det är (den här veckan har jag hört ordet karantän så många gånger att jag typ har skavsår i öronen och jag är så innerligt trött på världsläget som råder, på förseningar, inställda roligheter, sjukdomar, att inte få umgås, att inte veta någonting och allt däremellan) så vill både som liten människa i samhället och som företag, fortsätta orka stå upp i motvind och därför håller vi öppet som vanligt, utifrån de restriktioner med antal kunder/kvm som gäller. De kunder som kommer förbi är så tacksamma och glada att vi har öppet, att vi kan erbjuda hämtning utanför butiken och att vi anpassar oss, så det och varenda besök, beställning och köp är värt allt i dessa tider. Men visst känns framtiden långt borta just nu, det gör den verkligen. Men hörrni, det är helg, så njut!

15 Replies to “ALLT PÅGÅR NU”

  • Ja det är verkligen så spännande och roligt! 🙂 Eller hur, hoppas hoppas att det vänder snart!! Kram <3

 • Oj oj oj ja, det är tuffa tider, det är det verkligen. Att försöka vara medvetet närvarande i nuet tror jag är jätteviktigt just nu!

 • Ja visst är man less på alla karantäner, känns som jag suttit i karantän fast jag inte varit sjuk för att typ alla man känner ändå sitter i karantän haha.. Så fina ting på bilderna!

  • Ja huh det är så trist verkligen! Samma här, alla andra sitter i karantän så även om jag är frisk så är ju det typ samma haha. Tack snälla!

 • a visst är man less på alla karantäner, känns som jag suttit i karantän fast jag inte varit sjuk för att typ alla man känner ändå sitter i karantän haha.. Så fina ting på bilderna!

 • Det är verkligen en trög tid nu, men man hoppas innerligt på bättre tider i år!

  Sv. Då förstår jag att cykel inte är ett alternativ, men det är ju alltid bra att kunna ersätta kortare resor med cykel eller promenad 🙂

  • Ja det är det, men som du säger så hoppas vi på bättre tider!

   Hehe, ja och precis, jag är helt med dig på det 🙂

 • Man blir ju less på smittspridningen och att man inte kan leva på som vanligt 🙁 förhoppningsvis blir det bättre år 2022 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *