ANLITA PROFESSIONELLA ÖVERSÄTTARE

– Inlägget är sponsrat i samarbete med diction.se –

Anlita professionella översättare

Letar du efter en professionell översättare? Då behöver du inte leta längre!

 

Korrekt och flytande översättning

Det är alltid en god idé att anlita en professionell översättningsbyrå när du är i behov av översättning av texter. Här översätter de främsta i branschen, vilket garanterar dig att du får en korrekt och flytande översättning. De professionella personerna som översätter, gör det alltid till sitt modersmål. Tack vare att det endast anlitar erfarna modersmålsöversättare garanteras du en översättning av absolut högsta kvalitet. Det här är en översättningsbyrå som sitter inne med ytterligare ett ess i rockärmen – nämligen deras extremt snabba leveranser. Det kan vara som så att du får texten klar på samma dag, självklart beroende på mängden text. Om det är en lite längre text, eller om extra korrekturläsning behövs brukar leveranstiden ligga på två till tre arbetsdagar. Du behöver inte vara orolig om det är en text som innehåller känsliga personuppgifter – här råder tystnadsplikt.

 

Alla språkkombinationer

Här är en professionell översättningsbyrå som är specialiserad på översättningen till de skandinaviska språken, men som översätter till de flesta av världens alla språk. De språk som oftast översätts till är danska, engelska, tyska, franska, spanska, portugisiska, italienska, kinesiska, ryska, norska, svenska och finska. Det finns ett stort nätverk av samarbetspartners, vilket gör att du i regel kan få översättningen i den språkkombination som du söker efter.

Du kan vara helt trygg i att du får en översättning med en felfri terminologi. Deras specialister inom ett område är handplockade för att språket ska flyta helt friktionsfritt. Ibland kan det vara som så att det behövs en översättning med extra korrektur. Då görs korrekturläsningen av någon annan än översättaren. Det här kan vara nödvändigt om det är en teknisk text där det är helt avgörande att terminologin blir exakt. Exempel på sådana texter kan vara juridiska dokument, tekniska dokument till byggplaner, medicinska texter och finansiella texter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *