ÄNTLIGEN ÄR VI UTE PÅ ANDRA SIDAN

Nu har jag så mycket att berätta om… snart! Men äntligen har saker lyfts från mina axlar, det har lättat och jag känner livet i mig igen. Årets bokslut är genomkörda för de kunder jag har och mitt bolag ska snart ha årsstämma och gå igenom ekonomin, resultat och speciella händelser för 2023. Otto har blivit sex månader och det händer så himla mycket i utvecklingen varje dag nu, just nu är det mycket stå på alla fyra och gunga så det är väl bara en tidsfråga innan han kopplar hur han ska krypa framåt. Det testas olika sorters mat, men hitintills är det gröt, potatis- och ärtpuré samt majskrokar som är det som funkar bäst utöver amningen, men han är så intresserad av att få smaka och slicka på allt vilket vi tycker känns kul. Han är verkligen nyfiken på sin omgivning och inte alls rädd, hänger gärna hos andra och älskar bus, tittut-lekar och babysimmet. Tänk att jag redan varit mamma ett halvår, var tusan tar tiden vägen?

För övrigt så har vi haft första helgen där jag jobbat utan min lilla minikollega, Otto har ju varit med mig i butiken alla jobbdagar sen han föddes och det har både varit fantastiskt mysigt, gått över förväntan och tacksamt givit mig sällskap, även på kalla vinterdagar då vi packat webshopbeställningar eller när vi behövt packa upp leveranser mitt i veckan. Så både igår och idag har jag plötsligt fått en helt annan typ av arbetstid tillbaka och fascinerats hur jäkla effektiv man blir när man faktiskt lyckas göra både och annars, sköta bebis, amningspauser och packa, ta hand om kunder eller söva liten typ samtidigt. Patrik och Otto hade haft det så mysigt medan jag jobbade och det känns så bra att vi kommer vara redo för detta när det blir vår vardag i sommar och Patrik går på pappaledigt. Vårt lilla team, vår lilla familj, mitt allt.

Nu går vi alldeles strax in i en så rolig vecka, april blir till maj, papsen i familjen fyller år, det är firande, fina leveranser kommer och vi har andra roliga saker på agendan. Kram till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *