BESLAG ONLINE

– Inlägget är sponsrat och betalt i samarbete med Beslag Online –

Senaste tiden har vi verkligen inte hunnit prioritera hemmet, sommardagarna går så fort. Men vi har börjat klura på lite projekt till hösten och ni som följt mig i så många år nu vet ju att jag älskar heminredning, design, färg&form och allt däremellan när det kommer till styling, möbler, detaljer och renoveringsprojekt. Kanske inte så konstigt att jag jobbar med det jag gör va? Inför våra projekt i höst är det då perfekt att hitta företag som Beslag Online som kan det där med inredningsdetaljer till hemmet och har massor av fina ting i sitt sortiment. Allt som behövs för att göra ett hem personligt och mysigt är ju just detaljer, det är mitt motto, och hos dem hittar ni allt oavsett vilken stil ni, dvs allt från modern design och klassisk till mer lantligt. Bara av handtag och knoppar har de fler än 1000 OLIKA modeller, vilket är otroligt kul och det kan verkligen piffa ett helt kök eller garderobsutrymme när man byter handtag. Vi är inne på att garderoberna som vi har i hallen ska få lite nya knoppar då de vi har nu inte alls matchar med träfärgen i golvet utan är gamla nittiotals-furu-gula och även att våra dörrar ska få uppdatera sig med nya dörrhandtag.

Beslag Online har kvalitetssäkrade produkter för badrum och kök, och de erbjuder snabba leveranser över hela Europa. På deras hemsida beslagonline.se hittar man hela sortimentet med inredningsdetaljer, de har fri frakt vid köp över 499 SEK och jag har redan hittat flera favoritprodukter inom kategorin ”dörrhandtag” där som jag tänkte visa här nedanför, det blev verkligen en salig blandning bland deras olika. Älskar detaljer i trä och naturmaterial, och för min del får det gärna gå åt det råa och industriella hållet. Har ni hittat er stil? Som ni ser nedanför så fastnade jag för både ett mässingfärgat handtag, men även tre lite råare stil och det med läder som detalj är ju bara så snyggt!

Så ett hett sommartips till er, kika in hos Beslagonline.se för att hitta inredningsdetaljer till hemmets alla rum! Hittar ni något fint?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *