CLINIC N.VY

– Inlägget är sponsrat i samarbete med Clinic N.VY –

Såhär års känner man sig väldigt glåmig och blek tycker jag, och när jag tittade mig i spegeln igår kände jag att herregud, det ser ut som jag inte sovit något senaste månaderna. Men jo det har jag gjort, kanske inte bara tagit mig tid till att kräma in mig med återfuktande krämer och blek om nosen blir jag alltid i vintermörkret. Skulle vara så skönt att unna sig en skönhetsbehandling, bara lite ansiktsmassage, en klippning eller något sånt, men jag är verkligen dålig på det och att ta mig tiden till det. Ikväll ska jag i alla fall ta mig ett bad och göra ansiktsmask, något för att glowa lite lagom till juldagarna.

Är du ute efter en skönhetsklinik i Malmö så spana in och läs mer om Clinic N.VY och se vad de har för utbud, de är en klinik med hållbar skönhet i fokus och gör olika behandlingar, bland annat fillers. Med deras gedigna erfarenhet och kunskap så står de för medvetenhet, hållbarhet och trygghet så att du som kund vet att de finns där för att uppfylla ditt specifika behov eller önskemål. Alla människor är vackra och unika och det jobbar de utifrån. Clinic N.VY är också väldigt noga med att deras medarbetare besitter kompetens och stor erfarenhet för att kunna ge dig trygg och personlig rådgivning samt för att kunna föreslå de estetiska behandlingar som kan vara mest effektiva för dig. Läs mer på deras hemsida, tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *