DEKORERA DITT HEM

– Inlägget är sponsrat i samarbete med Bimago. –

Därför bör du välja tavlor för att dekorera ditt hem 

Tavlor är en utan tvekan en av de bästa sätten du kan dekorera ditt hem. De tar inte upp massa plats, de finns i mängder av olika stilar och priserna är ofta väldigt överkomliga. Det finns mängder av anledningar till att använda tavlor som dekor i ditt hem. Här är några av dem.

De finns i en enorm mängd olika stilar 

Vilket rum du än dekorerar finns det en tavla som passar. Sovrum, badrum,vardagsrum – alla kan förbättras med rätt tavlor på väggarna. Om du inte är säker på vad du vill ha hjälper det att bläddra bland tavlor online eller i ett magasin för lite inspiration. Du kan hitta massor av vackra tavlor för ditt vardagsrum hos Bimago. Du kan behålla samma tema för hela hemmet eller variera från rum till rum. Valen är helt dina och bara fantasin sätter gränserna!

De kan dölja väggars defekter 

En defekt på väggen kan förstöra hela rummets känsla. Om en viss del av väggen har flagande färg eller ett hål eller en spricka kan en tavla vara den perfekta lösningen till problemet. Detta är ett billigt sätt att få ditt rum att se mycket bättre ut samtidigt som du ger rummet personlighet. Två flugor i en smäll!

Det finns oändligt med sätt att använda tavlor och posters 

Du kan välja att placera en tavla för att dra uppmärksamhet till t.ex en soffa. Du kan arrangera dem på intressanta sätt för att skapa ett minigalleri. Du kan berätta en historia med dem. En intressant ram kan också drastiskt påverka känslan av en tavla. 

De kan lägga till personlighet utan att överväldiga 

Möbler kan tala mängder, men de tar upp en hel del plats. Tavlor är det perfekta sättet att dekorera ditt rum utan att överväldiga det. Det bra med väggdekor är att det inte tar upp golvyta, så rummet kommer inte att kännas trångt även om du täcker väggarna med tavlor och poster. Om du älskar dekor och konst men har ett litet hem är tavlor den perfekta lösningen för dig. 

Om du vill göra rummet ännu personligare kan du hänga upp foton, vykort eller din egen konst på väggarna. Att använda dina egna målningar och foton är ett sätt att göra så att hemmet känns helt och hållet som ditt egna och är fullkomligt unikt. 

De är enkla att montera och byta ut 

En annan fördel med tavlor är att de är så enkla att sätta upp. Detta gör också att du enkelt kan byta ut dem med säsongen eller om du helt enkelt vill ha lite omväxling. De är också enkla att förvara så du kan växla mellan dina favoriter när du vill. Den enkla monteringen gör också att du kan experimentera med färger och placering utan något krångel. 

Om du inte redan har tavlor i ditt hem är det dags att du fixar det. Med så många möjligheter som tavlor erbjuder och hur stor skillnad de gör i hemmet finns det ingen anledning att inte hänga upp tavlor i ditt hem.  

2 Replies to “DEKORERA DITT HEM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *