EN DAG ATT FIRA

Hade världens mysigaste tisdag igår då jag och Beatrice hade bestämt oss för att fira våra födelsedagar (vi fyller år med en veckas mellanrum och är födda samma år). Vi började med promenad från vår lägenhet in till innerstan vid halv åtta för frukost på Kalk Hotel (mysigaste hotellet) och det var precis lika mysigt och gott som alltid. Älskar företag som har nytänk och vågar satsa i eget spår, det gör att de helt klart har den fräschaste och godaste frukosten i hela Visby, så rekommenderas varmt! Det är förresten min gamla hotellchef som driver Kalk Hotel och hon kan verkligen det där med detaljer, så är inte ett dugg förvånad över att det går så bra för hotellet.

Jag var dessutom lite pirrig angående det jag pratade om i förra inlägget, för jag anade att jag skulle få besked om att ha uppnått mitt största uppsatta försäljningsmål någonsin (som var en tvåårsplan egentligen) under förmiddagen, så mitt i hotellfrukosten så passade jag på att slänga ett öga på mobilen och mycket riktigt, bekräftelsemailet trillade in och jag typ ville skrika rätt ut för så mäktigt kändes det. High-five:ade över bordet med Beatrice och kände att hela situationen omkring mig blev smått overkligt. Det är häftigt när ens bolag växer och man plötsligt inser vad allt slit betytt, och för mig har det varit en enorm milstolpe att gå från ett mindre bolag till att omsätta min första miljon.

Vi hängde flera timmar i Kalk Hotel’s frukostmatsal, pratade ikapp och diskuterade livet, vänner, relationer och allt som man kan tänkas behöva ta igen efter flera månader. Vid lunch hamnade vi på Creperiet och jissus, det var så gott. På Creperiet har vi lunchat förut tillsammans och det är faktiskt den restaurang i stan som jag och Patrik hade vår första middagsdejt på för sisådär 8,5 år sedan. Älskar det stället! Ni hör ju, urmysig dag ihop fick vi, och på kvällen passade jag på att ta en kort springtur, vi hämtade hem mat och så fick jag tid att skåla i champagne med min fina karl! Livet skulle ju firas!

Psst… Bilderna på mig har Beatrice tagit!

24 Replies to “EN DAG ATT FIRA”

 • Ohh grattis till så fint resultat det är du så väl värd =D. Samt ohh creperiet ville vi också besöka men det var fullsmetat med folk då vi var där att vi fick ge upp, en tös också som inte orkar vänta på det hehe. Men vi åt lunch på H10 cafe och bar det var jättetrevligt där.

  Fina bilder

  • Tack så mycket för det 😀 Åh det måste ni ta nästa gång ni kommer till ön, så gott! 🙂 Det är också ett trevligt ställe!

 • Men åhh vad roligt att höra om hur bra det går för dig! 🙂 Det märks verkligen i bloggen hur du kämpar med företaget så det är så roligt att läsa att det går bra, hoppas du firande det ordentligt! 🙂

  • Åh tack snälla du för att du gläds med mig! 🙂 Vad fint att du ser hur jag kämpar och det känns fantastiskt att det ger resultat. Jag firade ordentligt med champagne! 😀

 • GRATTIS 😀 Inte blir jag förvånad över succén du skapar men så fantastiskt roligt att kunna nå ett så stort mål! Vilken tur att det hände just på er dag också för då kunde ni säkert fira lite extra 😉

  • TACK FINA DU! 😀 Ja det känns helt otroligt och så stort. Precis, det blev såklart champagne på kvällen med!! 😀

 • Det var verkligen så mysigt i tisdags och bilderna blev ju sååååå fina!! 😍 Älskar! Och att du är grym och passerat en stor milstolpe är grymt. Helt obeskrivligt och jag är så glad för din skull!! ❤️❤️❤️

  • JA det var det verkligen, suuupermysigt och jag är så glad att vi gjorde det!!! ÅH tack finis, det var ju bara för att du knäppte dem ;)😍 Det är helt jäkla galet, fattar det knappt ännu men alltså WOW ATT DET GICK!!! Tack fina för det! ❤️❤️❤️

 • Grattis till din första omsatta miljon, stort och superkul! Det är du verklem värd. Låter som att ni fick en otroligt härlig dag tillsammans 🙂 Kram

  • Tack snälla! JAAA enormt roligt och så STORT! Tack snälla och ja vi hade en underbar tisdag ihop! 🙂 Kram

 • En så fantastiskt fin dag! Detta inlägg var extra mysigt att ta del av, tack för det.

  (Sent) Svar: Tack för din kommentar. Vår prins är nu här! <3

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *