EN GLIMT UR VARDAGEN I MARS

Helg igen redan och även om veckan på ett sett har sniglat sig fram till torsdagen, så har de senaste dygnen bara skyndat förbi. Igårkväll kom jag hem efter en dag i butiken till en magisk solnedgång, blombud med sån vacker bukett från fina Nathaline (dixiwonderland.com), goda ostar dukades fram, karlns trygga famn och massa skratt, så hann tänka ”att man får ha det såhär fint”, innan jag däckade på soffan helt utmattad, men nöjd och tacksam. Vårkänslor i flera dagar med solsken över ön och i ansiktet på powerwalks:en, men idag vaknade vi upp till gråväder och sån blåst att nog alla helst velat stanna inomhus. Sån kontrast.

Det är lågsäsong och jobbet går på repeat med att packa beställningar, posta paket, packa upp nyheter, måla möbler, lite snickrande och bokföring, mellan helgerna då butiken är öppen och jag håller till därute. Inte min favorittid alls, men det är mycket som också är skönt såhär års, bland annat att det finns lite utrymme för sånt som det inte gör annars. Saknar lite fotoinspiration och kraft till såna projekt, men det är nog jag själv som märker mest, det brukar gå över. I eftermiddag ska vi iväg och fira min farfar som blir 97 år idag, lite overkligt med sån ålder men ack så fascinerade, jag önskar så att jag kommer få vara med lika länge. Och jag lovar att han har bättre minne än mig, som en vandrande historiebok.

Hoppas ni får en mysig helg och jag ska försöka bli bättre på lite uppdateringar härinne!

12 Replies to “EN GLIMT UR VARDAGEN I MARS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *