EN STÄNDIG PROCESS

– I samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Ni vet hur man ibland bara kan hamna i en bubbla där man ifrågasätter hela sin vision för det man sliter så hårt med och försöker bringa klarhet i vad som är nästa steg för att kunna maxa på allt? Hur lyckas andra? Som företagare behöver man ständigt ställa de rätta frågorna till sig själv, knäcka nöten om vad som är problemet, hur man ska lyckas optimera försäljningen, nå ut till kunderna och i vilket steg allting ska förbättras för att bygga företaget framåt. Jag behöver få det att expandera nu, utåt sett, nå ut till alla, bli synlig överallt, öka försäljningen och bygga mitt varumärke både lokalt och i hela landet. Just den företagsprocessen jobbar jag väldigt mycket med nu för StyleMood och det är inte lätt, ibland känns det frustrerande rent ut sagt att inte ha alla medel i världen för att bara kunna slå igenom, samtidigt som jag andra dagar går och känner att jag är stolt att jag kan säga att jag faktiskt gjort allting själv, från egen ficka med start på noll till ett företag som omsatt några hundratusen kronor, har ett instagramkonto med över 5300 följare, slår sina kvartalsmål gång på gång och som utvecklas ständigt på alla områden men framför allt jag själv som företagare. Jag har faktiskt helt på egen hand, genom att lära mig på vägen, utvecklat allt från sortiment, uppstart av egen fysisk butik, marknadsföring, sociala kanaler, kundnätverk och webbutik. Men nu krävs det mer, jag måste ta mig över nästa steg för att öka allt.

Igår pratade jag med min bästa vän över telefon och ibland behövs verkligen frågor från någon annan, lite input eller brain-storming för att vissa saker ska klicka. Jag kunde efter att vi lagt på helt plötsligt spåna på nya saker och fick ny energi för att fortsätta slita och det skapade även viss klarhet i min pågående företagsprocess. Nu har jag lite viktiga saker att ta tag i, att fila på, sätta igång och förändra för StyleMood, för hörrni, ni har verkligen inte sett allt av mig ännu!

Ni är flera som är nyfikna på att se fler av alla inkommande nyheter, så här har ni ytterligare några produkter. Allting går att förbeställa på www.stylemood.se eller genom ett DM på Instagram @stylemood.se! Är så glad över allt vackert som kommer in och tror verkligen att det kommer att gillas av många, eller det är ju såklart min stora förhoppning!

30 Replies to “EN STÄNDIG PROCESS”

  • Ja, verkligen, det är så man kan spåna på nya idéer och komma på hur man ska lösa vissa problem 🙂

 • Ja, det är inte ett enkelt jobb det du håller på med. Men du har lyckats väldigt mycket och kommit väldigt långt, så det ska du vara stolt över! 🙂

  Sv; kul att du gillade inlägget. Tackar 😀

 • Nä fy det kan inte vara lätt.. men du är sannerligen grym eftersom du kan bocka av det du skrev i inlägget 😀 Och allt helt själv, men alltså!! 🙂 Kram

  • Nää, det är inte en dans på rosor alla dagar kan jag lova! Tack snälla för peppen!!! :)<3 Kram

 • du ska vara stolt över dig själv, hur långt du har kommit med ditt egna företag! kan tänka mig att det är en häftig känsla att se det byggas upp från grunden och utvecklas 🙂

  • Tack snälla du för de peppande orden! Ja, det är häftigt att se tillbaka på 🙂

 • Som jag sagt innan, du är grym <3 Otroligt inspirerande är din resa 🙂 Men wow vilken snygg sänglampa eller vägglampa jag ser. Första bilden längst ner, riktigt fina 🙂
  Hoppas du får en underbar dag och hinner njuta av lite sol med <3

  • Tack snälla du 🙂 <3 Ja visst är de snygga, ääälskar dom!! 😀 Ha en fin dag vännen <3

 • Förstår precis vad du menar men du ska se att det kommer gå toppen! Marknadsföringen är en väldigt viktig del och det är så jävla synd att instagram är så fucked up. Men kanske att du överväger att samarbeta med några influencers som har inriktning på just heminredning. Jag tror personligen att det är via influencers som man får sitt företag att expandera. Tävlingar kan ju också göra så att nya kunder finner dig 🙂 Bara lite tips <3

  • Jag hoppas det! Ja fyfan, när man äntligen hade byggt upp ett riktigt bra nätverk där som förstår de algoritmen så ingenting funkar idag 🙁 Når inte ut till någon, syns inte alls. Jo, jag har lite tankar på hur jag ska göra, gäller att det verkligen ger mig något tillbaka också och inte bara att det blir att man ger bort saker. Tack för tipsen <3

 • Jag förstår dig så! Ibland känner man bara att man gör samma sak, att varför lyckas dom och inte jag?, vad ska jag göra?, vad ska jag ändra?
  Sen kan det räcka med en enda tanke från rätt person för att isen 1. hur grym man (DU) är, och 2. exakt hur man ska attackera och utvecklas! =)
  Kommer fortfarande ihåg första mailet jag skickade till dig för att jag var så himla imponerad och ville gå i dina spår, och då var du inte ens halvvägs av var du är idag. Så heja, heja, heja dig dästaste Johanna!! <33

  • Tusen tack för all pepp fina Matilda <333 Du har så rätt, det är ju en sån lång bit som jag redan har kommit!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *