ETT HEJ MITT I SOMMAREN

Förlåt mig, men herregud vad jag inte är bra på att blogga sommartid. Det är fullt ös medvetslös ungefär och jag jobbar de allra flesta av dygnets vakna timmar. Sedan förra sommaren har jag ju utökat både med en till butik, nu även kafédel (som mina föräldrar sköter, vi hade invigning i fredags) i min huvudbutik i Västergarn och utökat öppettider till 11-17 ALLA dagar, eftersom kunderna finns och efterfrågade det redan från förra året då vi trots öppet varje dag, hade lite mer begränsade tider. Och jag känner verkligen att det är så rätt i alla avseenden att ge järnet här och nu, för oj vad kul det är och vilka fantastiska jobbdagar jag har!

Sen vi hördes sist så har detta hänt:
– Jag har börjat springa. Eller springa var en överdrift, jag gåggar snarare, sakta men säkert en 6km runda om mornarna, då och då. 24 km på fem dagar och det känns som om det finns jädra massa krut i mig ännu.
– Köpt ny dator. Har behövt göra det i säkert två år men äntligen kände jag att jobb-budgeten tillät det och det var lite en BOSS-present till mig själv nu när jag är chef, har expanderat och nått fantastiska resultat senaste tre månaderna.
– Haft kaféinvigning med mina föräldrar. Och det blev sån succé! Så nu är vi igång, hos oss i Västergarn kan man både fika och shoppa favoriter, missa inte det om ni är på Gotland i sommaren eller någon storhelg i höst!
– Slagit försäljningsrekord. Säkrade ett nytt rekord första dagen när jag öppnade nya butiken, men nu blev det ytterligare ett nytt i fredags när kaféet öppnade. Sån boost för allt man kämpat och jobbat för, varenda dag, att lyckas bli ännu bättre!
– Fått ett så roligt jobbuppdrag. Hade möte i butiken idag för vidare bestämmelser och är så spänd på att få se resultatet!

Nu måste jag sluta och fortsätta packa beställningar som ska skickas till flera olika delar av vårt avlånga och även till Finland. Så kul att webshopen är i sån full blomning såhär mitt i sommaren, det hör verkligen inte till en vanlig säsong. Kram och nu ska jag försöka hålla er lite mer uppdaterade framöver, måste ju visa både kaféet och skriva om förra kvartalet och hur det gick för företaget.

33 Replies to “ETT HEJ MITT I SOMMAREN”

 • En sådan inspirerande bloggsida!. I’m also a big fan of writing down goals and keeping up with them for that very same reason–to see my progress and get encouraged to keep going. If there’s no feeling of progress, then motivation can dwindle before you accomplish what you set out to. Great article!

 • Så häftigt allt du gör. Att allt slit lönar sig och att du ständigt slår rekord! Det är så häftigt att följa och inspirerande!
  Kram

  • Tack snälla för det! Ja det gör verkligen det och det är så kul att det faktiskt går bra! Tack för att du följer mig! Kram

 • Jag kan tänka mig att det är full rulle för dig nu, och som sagt får vi inte glömma att det är sommar och att man kanske vill ta tid att njuta lite av den också! Stor kram <3

  • Jaaaa det är galet mycket jobb nu men så himla roligt!! 🙂 Njuter lite ibland med <3 Kraaam

 • Alltså sååå roligt med alla försäljningsrekord. Blir så glad när det går så bra för dig!!! Sån bra idé med kaféet också 😀

  • Jaaa så himla kul!! Tack snälla du för det och ja, kaféet blev en succekombo! 🙂

 • Sv: Det var verkligen fantastiskt och mysigt på alla sätt och vis att äntligen få ses. Kändes lite overkligt att få vara nära honom, eller någon i huvudtaget igen. Har ju inte ens kramat någon på flera månader. Nu vet vi tyvärr inte igen när vi kan ses, men vi hade tur att vi kunde ses denna veckan iaf. <3 Tack fina! Kram <3

 • Ohh så härligt och ja sommar och blogg brukar bli ett sätt att tänka bort, men jag som pluggar heltid utan paus tycker bloggandet ger mig ny energi ef jag får tänka på annat för ett tag =D

 • Men grattis till rekordet! Grymt jobbat!! Har också blivit lite sämre på att blogga nu under sommartiderna så jag tror att det är ett vanligt fenomen hihi!

  • Tack snälla du för det!! Hihi tror det är så jag med, man har liksom en helt annan vardag på sommaren så då blir bloggen lidande!

 • Fina du få inte dåligt samvete över bloggen! Vi alla vet att du jobbar och sliter nu under sommaren. Så roligt att det går så bra för dig Johanna. En vacker dag ska jag komma och hälsa på dig. Vi får se hur Bonzo mår nästa år men kanske kan hitta någon stuga som tillåter hundar. Vill ju så gärna få uppleva butiken i verkligheten samt få krama om dig fina du 😀 Ja det är Covid tider men förhoppningsvis inte när vi väl ses <3

  • Men lite dåligt samvete får jag, men nu är det höst-mood igen och jag kan nog ta ifatt det lite bättre hoppas jag! Så glad att du gläds med mig fina och jag ser fram emot den dagen som jag får visa upp butiken (butikerna) för dig i verkligheten och mötas på rikigt!! 😀 Då ska vi kramas såklart! <3

 • Haha känns som alla har lite av ett sommaruppehåll från sina bloggar nu, hinns ju knappt med när man har så mycket annat kul för sig <3 Hur grymt med försäljningsrekord?! Wow säger jag bara, grattis <3

  • Haha ja det är nog lite så och det är helt okej tycker jag <3 JAAA så grymt och roligt känner jag!! Tack fina du <3

 • Så himla roligt! Grattis till fortsatt framgång. Glad att du delar med dig och sprider lyckan vidare till oss läsare. 🙂
  Ta vara på dig. <3
  Stor kram

  • Tack rara du!!! Så glad att du tycker om att läsa det och gillar att jag sprider lyckan här i bloggen 🙂 Kram och ta hand om dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *