FEBRUARI ÄR INTE MIN FAVORITMÅNAD

Har haft svårt att hitta orden den här veckan. Seglar ut i tankarna och drömmer mycket, njuter lite extra av långa promenaderna även om de är blöta, kalla och snöiga just nu och försöker hitta ljus i allt. Det är skönt att februari är en kort månad för nej den tycker jag inte om, det är en månad då jag har onda minnen ifrån långt tillbaka, den månaden som jag för första gången gick in i väggen i när jag gick på högstadiet, den då jag alltid har en järnbrist-dipp, den då omsättningen är som allra sämst varje år och den då jag längtar så det gör ont efter riktiga våren. Det är knasigt kanske, och kan väl tyckas som om jag ältar gamla sår, men konstigt nog är den alltid lite av detsamma år efter år även om jag såklart har så mycket att vara tacksam för i min vardag och vissa dagar får helt fantastiska nyheter, besked och chanser att göra världens största leenden. Så nej, sen länge och överlag är februari inte en favoritmånad, men idag har jag fått glädjetjuta både en och två gånger faktiskt (efter en vecka där bland annat verkstan ringde och berättade att de repat hela ena sidan av bilen…) så jag bjuder åter igen på en härlig och peppig lista med ”5 saker att glädjas över just nu”.

– Jag har fått beställning på mitt eget-designade plankbord av kund. FANTASTISKT roligt och jag är så oerhört glad när mina egna produkter beställs, det känns alltid lite extra häftigt. Dessutom är jag glad över att få hoppa i snickarbyxorna igen!

– Patrik, min fina Patrik. Oj vad jag är stolt och tacksam över att få dela mitt liv med just honom. Världens mest lugnaste (som en filbunke), stillsamma, förstående, kärleksfulla, fina och bästa karl. Tänk att du är min (gråter av rördhet bara jag tänker tanken faktiskt).

– VI HAR BOKAT FJÄLLEN 2022! Vi är så galet pepp, längtar som en tok redan och det känns som en sån lättnad att äntligen ha något att se fram emot!

Myssöndag (allahjärtans-dag) med lyxig hämtpizza, charkisar och ostar väntar. Gud så gott, mysigt och ljuvligt det ska bli.

Har redan slagit fjolårets februari-försäljning. SÅ SKÖNT med revansch, februari, mars och april var månader som var jobbiga, läskiga och ovetandes förra året när pandemin kom och det har jag gett mig fan på att slå i år. Så det här beskedet, när det endast gått 12 dagar av februari, det är positiva besked att vara tacksam över!

21 Replies to “FEBRUARI ÄR INTE MIN FAVORITMÅNAD”

  • Dem får man påminna sig om så man kommer ihåg vad som är viktigt i livet 🙂 Verkligen så roligt!

 • Februari brukar kunna vara en tuff månad, av olika anledningar såklart. Så fint du staplar upp och grattis att du redan slagit rekord

 • Så fina punkter, och ja det är väldigt enkelt att älta gamla sår, det är helt enkelt mänskligt. Det är sagt att det förflutna ska man lämna bakom sig men det är helt enkelt inte så enkelt.
  Förlåta kan man så enkelt, även sig själv, men glömma är väldigt svårt om ens omöjligt!
  Heja dig, ha en härlig alla hjärtans dag,
  Kramis

 • Så fina punkter, och ja det är väldigt enkelt att älta gamla sår, det är helt enkelt mänskligt. Det är sagt att det förflutna ska man lämna bakom sig men det är helt enkelt inte så enkelt.
  Förlåta kan man så enkelt, även sig själv, men glömma är väldigt svårt om ens omöjligt!
  Heja dig, ha en härlig alla hjärtans dag,
  Kramis

  • Ja man får lyfta fram allt fint man har! Eller hur, det tror jag med och jag tycker faktiskt om alla andra månader, för de har sin charm, så jag överlever nog februari ändå. Kram till dig

 • Lätt hänt ändå att gamla minnen lämnar spår sådär. Skickar en peppande kram! Fint att du ändå kan lyfta fram de bra sakerna 🙂

  • Ja det är ju det! Tack fina du <3 Det måste man göra, så man står ut och snart är det vår, det ser jag verkligen fram emot 🙂

 • Grattis till att du slagit nytt februarirekord. Då har du ändå fler dagar att putsa det ännu mer.
  Vissa djupa ”sår” sitter i länge. Ibland hela livet. Jag är tacksam för att snön lyser upp årets andra månad. Jag har bott vid andra kuster där det ofta är slask och varannandagsväder.
  Vilken fin hyllning till din ”närmaste”.
  Jag är övertygad om att vi alla behöver ha något att se fram emot. Att längta efter under grå dagar. Bra beslut att beställa resan till fjällen. Själv längtar jag efter det ska bli vår och vi kan resa ut på Gotland och njuta av allt vackert och sedan dela med oss på bloggen.
  Ha en torsdag

  • Tack så mycket och ja, det har jag ännu! Precis så är det nog och jag förstår att många njutit av vintern vi haft i år. Det behöver man verkligen, tror det piggar upp och att man mår bra av att få längta och se fram emot saker. Det förstår jag verkligen och det gör jag med, längtar efter en intensiv sommarsäsong! Ha en fin kväll!

 • Du lyfter fram fem härliga höjdpunkter med månaden, glädjande att läsa.

  (Sent) Svar: Tack, kul att du gillar dagloggarna i min bullet journal.

  Kram

  • Åh tack, vad glad jag blir att du gläds med mig och viktigt att lyfta fram allt fint i livet emellanåt <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *