FEBRUARILUNK

Hur går er vecka? Min hasar sig fram lite efter ytterligare problemlösningar i och med förseningar av varor men äntligen har jag lyckats få loss några delleveranser så att lite mer är på ingång till helgens öppetdagar och i mitt i princip färdiga bokslut har jag nu fler nya felaktigheter att lösa när ”något som rättades” gjorde att resten blev uppochner. Känner bara ”andas, andas, andas”. Har väl kanske lite annat att göra och tänka på så mitt tålamod för saker som blåser i motvind är just nu noll, men det är fan inte sånt här som är det roligaste att tvingas lägga tid på mitt i allt. Skrattar ännu en gång lite åt tanken på hur alla tror att livet som egen företagare är så glammigt (typ som ”åh då är du ledig alla dagar som butiken är stängd, gud så skönt”), men om ni visste slitet och logistisklösningarna som sker bakom framgångarna. Nej såna här dagar är de man helst glömmer bort och ersätter med alla roliga jobbuppgifter istället och tur är väl det att jag vet att jag har massa härlig uppackning av fina nyheter, butiksdagar och fotografering mot helgen, det lättar alltid att ha det i tanken och jag vet, liksom alla andra gånger så löser sig allt tillslut. Så är ju livet, det löser sig faktiskt alltid, trots hur motigt och jobbigt det känns för stunden och det tänker jag så mycket på även i mitt jobb för att alltid hålla mig positiv i tanken och påminna mig själv om att när en sån här känsla kryper på, inte varar för alltid.

Och andra fina saker som hänt denna vecka är; lyckat projektmöte igår med mina samarbetspartner och även telefonmöte med de som är med i produktions-processen (om ni bara visste vad vi jobbar på!!), mysig Alla Hjärtans Dag-kväll med min karl, ett glas bubbel och gomiddag som han hade lagat, solen sken igår och fågelkvitter hördes så vårkänslorna kom samt att jag hämtade ut mitt nya objektiv idag! Det ger glädjeskutt i ett annars långsamt februari-lunkande.

Nej, nu ska vi åka och ta ut vår energi på gymmet för kvällen (i mitt fall kanske avreagera mig lite frustration, hehe). Njut av kvällen, KRAM!

8 Replies to “FEBRUARILUNK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *