FÖR FÖRSTA GÅNGEN

För första gången sen innan sommaren har jag hunnit ifatt mitt kommentarsfält och tömt det. Och så har jag åtminstone ett eller två inlägg på idé-listan, så jag vet att ni kommer få mer att läsa. Kan också ses som ett ytterst tydligt bevis på hur det här året varit, megacrazy allt som oftast och slitit med mycket jobb. Men det har lönat sig och det är först nu, i mitten på december, som jag faktiskt lyckas få ner pulsen och titta upp, på vad jag/vi gjort och var vi ska härnäst. Tänk att det ligger ett helt nytt år framför oss snart.

Fem plus som hänt de senaste veckorna:
– Vår 8-årsdag som firades förra helgen med kväll på stan (herregud så gammal en är när man är bakis i tre dygn efteråt, men så värt för vi två hade så roligt). Patrik är den roligaste jag känner och bara det är så jävla rätt. <3

– Irritation som blir till drivkraft. Återigen: det är och förblir mitt främsta vapen och ni kan bara ana vad jag har på gång.

– Lugnare måndagar. Hittat lite nya måndagsrutiner och det där med att åtminstone börja dagen sittandes med kaffekoppen hemma en tidig måndagmorgon har varit väldigt skönt. Ägnat dem åt att komma ifatt, långa promenader och jobba hemifrån med pappershögen.

– Pitchat en ny investering. Och så får vi helt enkelt se var det landar och vad som händer, men bara att komma till ett eget beslut om att detta gör skillnad och är något JAG vågar tro på, är så skönt att känna.

– Ökning av webshopbeställningar igen. När restriktionerna släpptes i slutet av september kunde man direkt se ett annat köpbeteende hos kunderna och beställningarna minskade (eftersom alla istället köpte resor, biljetter och evenemangs-inträden, helt enkelt sånt de inte köpt tidigare under pandemin) men nu har det alltså stabiliserats igen och vi ser redan en ökning i webshopen jämfört med december förra året. Sen spelar såklart vår förbättrade marknadsföring med annat in också.

18 Replies to “FÖR FÖRSTA GÅNGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *