HÖSTMYS FÖR HEMMET

– Inlägget är sponsrat i samarbete med kitchenlivingdining.com –

Höstmys för hemmet

Egentligen behöver du inte vänta in nästa årstid för att göra om ditt hem. Samtidigt kan det vara så att en specifik årstid gör att du känner dig redo för förändring och därmed får du inspiration till att göra det annorlunda hemma. Ditt hem är där du trivs bäst, där du kan vara dig själv, men även där du bjuder vänner på middagar eller låter vänner komma på besök. Som inspiration ger vi dig därför i denna artikel lite höstmys och lite vindermys för ditt hem.

Hallen

Med ankomsten av krispig luft och färgglatt lövverk är det dags att ingjuta säsongens mysiga charm i ditt hem. När du kliver in i ditt hem, skapa en inbjudande atmosfär som sätter tonen för säsongen direkt. Det ska synas att det är höstmys för hemmet. Placera en rustik dörrmatta prydd med höstlöv vid din dörr. Häng en krans gjord av blommor, kvistar och minipumpor på din ytterdörr. Lägg till en mysig touch med en vävd korg fylld med filtar för kyliga dagar. Sätt in en Villa Collection Bast hög pall som avlastning. Välkomna gästerna med ett doftljus som fyller luften med toner av kanel, muskotnöt eller äppelkrydda.

Vardagsrummet

Hjärtat i ditt hem förtjänar en touch av höstmagi och vinterkänsla. Börja med att byta ut lätta sommartextilier till tjocka stickade plagg och fylliga kuddar i varma jordtoner. Ordna en mittpunkt på ditt soffbord med hjälp av en bricka eller en träskiva prydd med minipumpor, torkade blommor och en bunt böcker med hösttema. Gärna jordfärger eller starkt orange tonalitet på det du lyfter in. Häng mjuka, flödande gardiner i fylliga höstfärger för att lägga till värme och en touch av elegans.

Sovrum

Skapa en lugn fristad i ditt sovrum, en plats att varva ner och omfamna den mysiga årstiden eller förbered vinterns ankomst. Byt lätta sommarsängkläder mot mjuka flanell- eller sammetslakan i rika höstfärger som vinrött, bränt orange eller senapsgult.

2 Replies to “HÖSTMYS FÖR HEMMET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *