I MIN BUTIK

Från en torsdag som jag planerat att spendera endast här hemma vid mitt ”hemmakontor”, med någon extra sovtimme och god frukost, många kaffekoppar och kreativt arbete till en fullt-ös-medvetslös-dag med ett extrapass på Transportstyrelsen, en eftermiddag i butiken för att packa upp ännu fler nyheter på borden, möblera om, göra plats, skapa ytor och ändra om och packa beställningar. Jag har varit på Visby Färgcenter och lämnat lite tapeter som jag lånat, postat paket, fotat, tränat, levererat varor, tagit emot ytterligare beställningar, fått undan mailhögen och tänkt lite mer på kommande projekt som jag ska försöka färdigställa process 1 för under helgen. Ni hör, jag i ett nötskal. Ser i alla fall fram emot fredag och en helg i butiken, hoppas på många glada kundbesök och uppväxling i försäljningen. Har ni några helgplaner än?

Ni är flera som säger att ni gärna skulle besöka min lilla butik om ni kommer till Gotland någon dag, vilket vore så kul! Jag vet att även flera är nyfikna på hur det ser ut i butiken just nu, så jag bjuder på lite bilder från de ny-stylade borden och hyllorna idag. Resultatet av min eftermiddag kan man sammanfatta det och jag har verkligen köpt in så mycket så det knappt får plats, verkligen knökfullt på säljytorna nu. Men mer varor genererar merförsäljning, så är det faktiskt! Det kommer bli lite större sen när jag flyttar in i nya butikslokalen, men det tar vi då.

I mitt sortiment hittar ni hållbara, tidlösa och unika produkter med inslag av återbruk och gotländskt hantverk. Rustikt, industriell känsla och jordnära är tre ord som beskriver det väldigt bra. Jag har en röd tråd för det utbud jag erbjuder och det gör att hela sortimentet passar ihop i sig självt, samtidigt som det passar in hos alla oavsett om man bor i en modern lägenhet, i ett torp, sekelskifts-villa eller nybyggt hus. Välsorterat men ändå bred funktion för att nå en större kundkrets.

Får många frågor om var jag hittar allt och sanningen är den att jag handplockar hela sortimentet, jag tar det jag anser är godbitarna från ett stort antal leverantörer, väljer helt själv och lägger ner enormt mycket tid på att kolla igenom produktlistor, material, kataloger, kontakt med leverantörer och söka mig till nya inköpsställen. Jag älskar det jag säljer och därför kan jag sälja det, annars skulle det ju inte fungera, så man kan se att stilen i min butik/webshop är bara en förlängning av mig själv. Jag är jordnära och jämt i färgskalan mellan vitt, beige, grönt, grått, mörkgrått, älskar att blanda naturmaterial så därför mixas sortimentet med betong, jute, linne, trä, järn och stengods, samt så är jag en sån där som tycker att ”less is more” vilket speglas i att min webshop innehåller mer funktionella produkter med många användningsområden eller extra allt i detaljer än krimskrams.

34 Replies to “I MIN BUTIK”

 • Fått en hel del gjort asså 😀
  Jag skulle jättegärna besöka din butik om jag har vägarna förbi Gotland någon gång. Ser ut som massor av prylar i min smak och jag älskar sådana butiker 🙂

  • Ja det har jag verkligen 🙂 Det hade varit så kul om du kom förbi, och vad roligt att sortimentet tilltalar dig!! 🙂

 • Jag blev så kär i den skärbrädan. Har länge letat efter en skärbräda som ser ut att komma direkt från trädet. Svårt att förklara men den är alltså rund med barken kvar från trädet runt om. Verkar omöjligt att hitta om man inte gör en själv. Och när jag har tittat på andra skärbrädor så har de sett för bra ut. Jag vill ju ha den där gamla känslan och blev så kär i denna! Kommer absolut att lägga en beställning. Såg att du hade fått in en massa saker helt i min smak 😀 Inväntar bara lönen!

  • Så glad att du blev det!! Åh ja jag förstår precis vad du menar och jo, det är väl något som kanske är lättast att göra själv för att få det som man vill 🙂 Men de här är verkligen helt ljuvlig och återvunnet material, vilket jag älskar för då ser det sådär slitet och gammalt ut som man vill ha det. Är så tacksam för din beställning vännen!! <3

  • Tack snälla! Åh jaaa, vad kul och håller tummarna att du kommer till Gotland en dag <3

 • Heja Dig! och att du gjorde allt det dessutom<3
  Du är så inspirerande<3

  Mina planer för helgen är Träning (såklart ;), promenader, skapande, kolla serier och mysa 🙂
  Har just fredags städat lite också, så nu ser det något bättre ut hemma ,) *ler*

  Ha en Toppen fredag! 🙂

  Kramar!

  • Tack så mycket vännen för all pepp!! <33
   Låter som ljuvliga planer, njuuuut av helgen och hoppas du har det superbra 🙂
   Kramar finis <3

 • Så fina grejer! Hoppas det blir en bra helg i butiken. Själv ska jag göra så lite som möjligt i helgen, tänker jag. Ladda upp för min tre månader långa praktik genom att… ligga på soffan, träna, scrolla Instagram. Hehe.

  • Tack snälla och ja precis det har du, vad glad jag blir att du tycker om det du har sett där 🙂

 • Men älskade Johanna, vilket dag med massor av grejer som du hunnit gjort! Och då har du en helg i butiken framför dig. Kom ihåg att vila och cred till dig som är så driven och kämpar för fullt!! Längtar tills jag är tillbaka på ön och i din butik!! <3

  • Jaaa, massa grejer!! Har massa att berätta för dig nu igen så vi MÅSTE prata eller SES snart bästa du!!<3 Det ska jag komma ihåg, ska ta en vilodag på onsdag 🙂 LÄNGTAR så jag med, tills vi ses igen!!!! <3

 • har ju 5 kusiner på gotland visby o en hade varit inne hos dej men inget våga säga ha ha gud

  ha nu en jätte mysig helg i butiken då kramar om

  • Vad kul och åh, det skulle ju han/hon ha sagt, det hade ju bara varit kul!! 😀 Ha en mysig söndag! Kram

 • Ja att få besöka din butik en vacker dag skulle vara guld värt!
  Härliga helgplaner måste jag få säga. Och lät som en fullspäckad torsdag. Själv har jag svärmoder på besök och blir att umgås 🙂

  • Åh vad kul att du tycker det, du är så välkommen! 🙂 Åh vad mysigt, hoppas din helg varit fin 🙂

 • Det är extra speciellt att handla från någon som man verkligen vet lägger ner sin själ och sitt hjärta i arbetet! 😀 Stor kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *