INBYGGD DISKMASKIN

– Inlägget är sponsrat i samarbete med eico.se –

Varför välja en inbyggd diskmaskin?

Allt fler väljer att investera i en inbyggd/integrerad diskmaskin när de byter kök. Det är ett smakfullt val, där diskmaskinen göms bakom en vanlig kökslucka. Därmed smälter den in med den övriga inredningen och skapar ett harmoniskt och enhetligt utseende i ditt kök. En helintegrerad diskmaskin byggs in helt och hållet i köksinredningen. På utsidan fäster du en lucka eller lådfront som matchar resten av köket. Vi berättar mer om inbyggd eller integrerad diskmaskin.

Inbyggd/integrerad diskmaskin

Om du vill ha ett lugnt och harmoniskt utseende i ditt kök, utan utstickande inslag, ska du välja en inbyggd diskmaskin. Det finns mängder med varianter av inbyggda diskmaskiner vilket möjliggör att det finns en modell som passar just dina behov och ditt hem. En inbyggd diskmaskin levereras alltid utan topp- och sidoskivor eftersom varken toppen eller sidan kommer vara synlig från framsidan. Ofta kommer frontpanelen också vara av en typ som kan monteras på köksluckorna och därmed passa in tillsammans med resten av köksinredningen.

Vilken maskin ska du välja?

För det första bör du alltid tänka på ditt storleksbehov. Om du bor tillsammans med fem personer eller om du bor själv har stor betydelse för vilken kapacitet du behöver. Du bör också undersöka ljudnivån hos din maskin. Har du ett köks-vardagsrum, där du och din familj ofta befinner sig, kan det naturligtvis vara smart att välja en tystare modell. Se över energiförbrukningen. En dyrare maskin kan kanske visa sig ge en besparingseffekt på lång sikt? Den nya energimärkningen ställer betydligt högre krav på vitvarornas prestanda, ekodesign och testmetoder. Genom att investera i en energisnål inbyggd eller integrerad diskmaskin gör du en god gärning både för planeten och din egen plånbok. I de flesta hushållen används diskmaskinen en eller flera gånger varje dag, vilket riskerar att göra varje omgång till en riktig energitjuv.

Lycka till med ditt köp av en inbyggd diskmaskin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *