JANUARI HAR SNART PASSERAT

Tänk att en grå månad som januari ändå kunnat gå så fort, vi har ju redan klarat 2/3 av månaden! Vill att tiden ska gå fort de här första månaderna av året, men samtidigt försöker jag stanna upp och njuta lite av att jag håller stängt några veckor och nu faktiskt har ett litet tillfälle att samla kraft. Så jag har sprungit mot solen, jobbat kreativt och lustfyllt, tagit långa promenader, haft filmkvällar med karln, sovit lite längre, stylat skyltfönster, packat beställningar, börjat känna vårpirret och hängt hemma så mycket jag kunnat, för att verkligen ladda mig själv inför årets utmaningar och agenda. Jag känner på mig att det kommer bli en spännande vår!

Och imorgon drar vi iväg till fjälls, då blir det några dagar helt utan jobb och det känns lyxigt och härligt att få komma iväg och bort en stund. Ikväll ägnar vi alltså timmarna åt att packa det sista och peppar inför bilåkningen imorgon. Hur mår ni såhär när två tredjedelar av januari passerat?

4 Replies to “JANUARI HAR SNART PASSERAT”

  • Du gör helt rätt i att hålla stängt och bara andas. Hoppas att ni får det fantastiskt i backarna 😀 Njut, samla kraft, skratta <3 Själv mår jag väldigt bra. Jag har sålt en massa växter vilket har resulterat i att jag har kunnat spara väldigt mycket pengar. Och det ger mig ro i själen att veta att jag har en bra ekonomisk grund i början av året 😊

    • Ja jag försökte iaf, men öppnade upp tidigare för blev ju helt tokigt på lugnet. 😉 Det hade vi, helt underbart att komma från ön en stund <3 Vad härligt och höra, det unnar jag dig!! 😀

  • ja vill me det ska gå fort är inget fan uta de tre första knappt april heller men då kommer påsk o det längtar ja till lite
    ha en super härlig fjällresa va rädda om er o njut kramar

    • Nej men nu är vi snart där och det känns underbart. Ser också fram mot påsk och långhelger! 🙂 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *