JUNE TAG

Månadens färg: Åh det måste vara havregult och ljusbeige:a toner som sand, linne och greige. Älskar det så mycket och kombinationen tillsammans av de båda färgerna är så ljuvlig såhär i sommartider. Har gått totalt loss på gult i min butik, min absoluta favorithörna är full av gula plädar, mönstrade dynor, beige:a korgar och ljusgula kuddfodral.

Månadens dryck: Kan nog vara rosé, sen har jag förstås druckit en jädra massa kaffe emellanåt då jag jobbar väldigt intensivt.

Månadens favorithändelser: Jag sa att maj var en riktig PANG-månad så ni kommer ju tycka att jag är otroligt överdriven om jag även vill kalla juni för det. MEN det har varit en riktigt jävla hållkäften-PANG-månad. Som vi slitit, inte bara jag utan pappa, mamma, karln och vänner också! Sambon har haft semester nästan hela månaden, vi hann två av våra årliga utflykter som en sväng förbi Fårö bland annat och mysfrukost på Själsö Bageri, vi har bokat vår nästa resa, planerat kommande flytt (ska berätta mer…) och haft flera supermysiga och trevliga grillkvällar med våra vänner. Jag har kämpat på med lagerrensning, fått undan en del, ökat upp öppettiderna och ÄNTLIGEN flyttat in och invigt min nya butikslokal som blev en SUCCÉ med ca 200 personer på besök. SÅ KUL och jag är så tacksam för alla lycka-till-önskningar, buketter och bubbel (mina kunder vet vad jag gillar) som jag fått! Förutom allt detta så har jag fått spendera en hel vecka med en av mina bästa vänner som praktikant, jag har myst hos Josefine, njutit av vyerna av rödglittrande vallmo-fält, myst i nu:et, kramats och peppats, haft mina möbler med i styling hos Oh Living och ja, utvecklats något enormt i min företagarroll på bara en månad! Tack JUNI för allt.

Månadens produkt hos StyleMood: Det måste nog vara tekoppar och skålar i alla olika färger/storlekar, saltskålar, bordsdukar, skärbrädor och stora ERNST-vaser! Jag tänkte visa er i nästa tisdagsinlägg vad jag själv har handlat hem från min butik på sistone.

Månadens accessoar: Kan det vara min nya vita linne-skjorta!? Tror fanken det, så himla sval och skön att ha oavsett vad man kombinerar den med nertill. Ny garderobsfavorit om inte annat!

Månadens middag: Grillmiddagar med vänner. Det har varit mycket sånt på sistone och som jag njutit av dessa sommarkvällar.

Månadens favoritpodd: Träningspodden, eftersom de har bjudit på lite längre avsnitt de senaste veckorna som räcker på flera av mina träningsrundor och så har jag fått ny kärlek för Pillowtalk med Peg & Penny Parnevik.

Månadens bästa inköp: Min kassadisk! Jag är så kär i den, det är ett av mina bästa möbelköp någonsin faktiskt och den blev så himla fin i nya butiken. Sen måste ju även alla sommarleveranser vara månadens bästa inköp, är så nöjd med sortimentet som utvecklats något enormt senaste månaderna!

Månadens upptäckt:  Jag vet inte riktigt? Att allt slit idag alltid lönar sig imorgon kanske, för det märks verkligen nu i det skedet jag befinner mig i min företagsresa. Känns underbart!

Månadens projekt: Att flytta hela min butik med produkter till nya lokaler. Först packa ner allt, sortera och rensa, sen packa upp allt, fylla på och style:a upp för bästa försäljningsmöjligheterna med bord, skåp och andra inventarier. Sånt projekt men jissus så bra det blev och vilken invigning vi hade!

Månadens träningsövning: Powerwalks. Svettiga sådana eftersom vi har haft riktigt härligt väder senaste veckorna. Älskar det! I morse passade jag även på att ta ett svalkande dopp i havet när jag gått min 8km-runda i morgonhettan.

Månadens bästa beslut: Alla beslut för upplägget kring butikens öppning och att lägga tiden på att ha öppet varje dag för att ge möjligheterna till en grym första sommar här i nya lokalen. Och att boka en resa till Grekland!

Månadens längtan: Att få ha invigning och att få visa alla vad jag går för och hur jäkla mycket jag har kvar att ge! Mitt driv (och envisheten) är mitt främsta vapen och det är viktigt när man jobbar med sitt egna inom en konkurrenskraftig bransch och är beroende av förlängda sälj-säsonger.

Månadens detalj: Kameran på axeln de flesta av dagarna och så även mitt guldiga armband som jag fick i 25-årspresent förra året som hängt med mig på armen som en liten påminnelse om att ”våga vara fri”.

Månadens bästa blogginlägg: Jag tror att ni var många som uppskattade inlägget om min sommarplanering som ni kan läsa HÄR, men även inlägget där jag berättade att möbler från min egna möbelkollektion fått vara med vid en bostadsstyling gillade ni. Finns att läsa HÄR!

Månadens uppfyllda mål: Flytta butiken. Ha invigning. Njuta av nu:et. Bada. Känna livet. Slå fjolårets juni-försäljning och nå mina kvartalsmål. Få färdigt bokföring för kvartal 2. Boka semester. Grilla. Fortsätter med mycket av samma i juli tror jag!

32 Replies to “JUNE TAG”

 • Wow! Vilken juni månad du har haft! Du delar med dig av så mycket fint att jag blir rörd. Fint att du och sambon har funnit tid med varandra i allt intensivt arbete med nya butikslokalen. Så glad för din skull!
  Och jag älskar kopparna du visar i detta inlägg. Jag ser fram emot fler inlägg på porslinet i din shop.

  Svar: Tack för dina ord och visade omtanke.

  Kram

  • Ja den har verkligen varit fantastisk! Åh så glad jag blir av att höra att du berörs för min skull och för mitt ”moment” som jag har just nu. <3 TACK fina Jasmine! Visst är de fina, tror du menar de på första bilden och de är tyvärr från ett cafe som jag var på, men de som skymtas på bild längre ner finns i min shop, så ska visa mer porslin 🙂
   Kram på dig!

 • Ja äntligen är barnvagnsbeslutet klart! 😀
  ååh älskar rose i solen, tur att det finns bra alkoholfria alternativ för mig denna sommar.
  Träningspodden har jag aldrig lyssnat på. Kanske blir bra att börja ha i öronen efter att bebisen har kommit och man vill komma tillbaka till sin gamla form igen 😀

  • Så himla skönt kan jag tro! 🙂 Ja så gott och precis, härligt att det finns alkoholfria alternativ 🙂 Den måste du lyssna på, hett tips från mig och jag tycker de pratar om så mycket bra! 😀

 • Så himla kul att få läsa om din månad! 🙂 Kom också på att jag inte druckit nåt glas rose än, lät gott 😉 *ler*
  Hoppas DU har en toppen söndag!<3

  Och tack för din fina kommentar hos mig<3

  Kramar!

  • Åh vad roligt att du tycker det! 🙂 Haha då får du ta ett 😉 Hoppas du får en fin tisdag rara du <3
   Kramar!

 • men oj va fint du fått i butiken det visste ja vväl fniss jätte fint
  kom precis på ja hade en vårdtagare som hette samma som dej kom ja på . du har inte släkt i jönköping ?
  ha en fin start på veckan o lycka till med allt kram

  • Tack snälla du, jag är så stolt över den nya butiken och hur allt blev 🙂 Jaså, vad kul, jag har ingen släkt där men vet ju att vi bara är några få med det efternamnet i landet, så roligt att veta var de finns 🙂 Kram!

 • Åh håller verkligen med om månadens färg! Jag är superinspirerad av Therése Lindgrens färgskala för tillfället 😀 Vilken otroligt fin blogg du har! Ha en bra måndag finis, kram <3

 • Så kul med månadslistor! Håller med om att grill är en riktig höjdpunkt matmässigt… Alltså det finns ju inte något mysigare?

 • Jag älskar dina månadsuppdateringar. Alltid roligt att man kommer ihåg så mycket när du berättar om det på nytt 😀 Är väldigt nyfiken angående flytten så ser fram emot det inlägget 😀

  • Åh vad glad jag blir att du gör det! 🙂 Så kul att göra dem också 😀 Häng kvar, jag ska berätta mer när allt blivit lite mer officiellt och klart. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *