LÅN FÖR FÖRETAGARE

– Inlägget är sponsrat i samarbete med foretagslan.io –

När jag startade mitt företag för fem år sen så la jag upp en plan för hur det hela skulle finansieras. Min mamma försökte att få mig att inse att det kommer att ta tid innan man kan göra pengar och förvandla vinst till lön och det var jag väl medveten om, så jag har under större delen av mitt företagande också haft jobb eller studier på sidan av, för att få privat inkomst på något sätt. StyleMood är i sin tur sedan helt uppbyggt på mina fickpengar, tror jag började med 2500 kronor för att kunna köpa hem de första produkterna och därifrån har det förvaltats i företaget, inkomsten från försäljningar har lagts på att köpa in nya produkter och så har proceduren fortgått. Det har också gjort att jag aldrig har behövt ta ett företagslån, varje investering har kunnat betalas med kapital som jag byggt upp i företaget och det känns idag, såhär ganska precis fem år senare, häftigt att blicka tillbaka på hur det faktiskt har gått och var jag/vi står idag.

Men företagslån finns, och det är ju för att företag ska kunna göra större investeringar, växa, utöka, expandera, starta upp en verksamhet och få möjlighet att finansiera större projekt. Och då gäller det ju att hitta det lån som passar företagets situation bäst, för att ge företaget bästa förutsättningarna mot det mål man har. I vissa fall är det ju självklart att kapital behövs vid verksamhetens uppstart, även om jag personligen tycker att det är så mycket häftigare med företagshistorier där någon börjat på noll och tagit sig vidare, men såklart finns det de företag som behöver dyra maskiner och material för att kunna börja producera, och i andra fall så kan man behöva ett företagslån när det är dags att expandera och påbörja ett nytt projekt som kräver investering. Ja ni hör, det behövs i olika händelser under verksamhetens gång och då är det tur att foretagslan.io finns och kan hjälpa dig att jämföra i djungeln av alla företagslångivare som finns, hos dem hittas alla lån som passar företagare och deras verksamheter. De hjälper dig/er när det är dags och behövs ett företagslån. Ett tips från mig till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *