LED LYSRÖRSARMATUR

– I samarbete med lampornu.se –

Satsa på nya lysrörsarmaturer med LED

I de allra flesta hem så finns det idag lysrörsarmaturer i köket, badrummet, toaletten och ibland även i andra rum. Förr var det alltid lysrör med kvicksilver i dessa. Har du kvar dessa traditionella lysrör och armaturer, så kan det vara idé att byta dem. det till en LED lysrörsarmatur. I en lysrörsarmatur LED, så ska det då sitta LED-lysrör. Dock finns det de armaturer som du bara kan byta ut lysröret mot en nyare och bättre variant med LED.

Att byta till en lysrörsarmatur med LED, det är bra på flera sätt. Dels sparar du in en hel del pengar, samt att du även sparar på miljön. Det fasas ju ut mer och mer detta med lampor som har kvicksilver i sig.

LED har många fördelar

En LED lysrörsarmatur så väl som andra typer av lampor med LED, de har många bra fördelar. Till exempel så ger det dig en mycket mer kostnadseffektiv belysning. Så är det som så att du vill sänka din energiförbrukning då kan det vara bra att gå över till LED helt och hållet. Det genom att satsa på en lysrörsarmatur LED samt andra LED lampor. Om man ser till en lysrörsarmatur LED så förbrukar den i snitt 60 % mindre än ett traditionellt lysrör.

Ett lysrör med LED, den är även helt fri från flimmer. Vanliga, traditionella lysrör kan annars blinka och flimra då de är på väg att ge sig, men det gör inte ett LED lysrör.

Det finns även olika varianter av lysrör med LED idag då de kommer med olika sorters lumen, alltså ljusflöde.

En ytterligare fördel med att gå över till en lysrörsarmatur med LED, det är att den avger mindre värme. Detta beror på att 80 % av energin i ett led lysrör omvandlas till ljus och resten till värme. För traditionella lysrör är det tvärtom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *