LIVET PÅGÅR NU

Nästan pinsamt att komma tillbaka här och skriva några rader. Har inga större ursäkter, livskriser eller problem som kan förklara varför jag inte bloggat på några veckor, men först idag kände jag ett sug efter att få skriva lite igen. Jag har dock haft mycket i görningen under lång tid nu och så många deadlines senaste två veckorna men nu ÄNTLIGEN har jag prickat av; två bokslut, en årsredovisning, styrelsemöte (jag och karln har pratat om bolaget dvs), tre momsdeklarationer, skåpsbyggen x2, bordsbygge med pall-last till fastlandet (tänk att mitt egendesignade och byggda bord får göra sig en plats hos någon på andra sidan vattnet(!)), öppetdagar, ordrar, upplock och ännu mer upplock av leveranser samt soff- och köks-köp till oss själva (som ska levereras här om en halvtimme så bäst jag sätter fart).

Så, livet pågår och jag lever med det. Är fysiskt ganska lugn ändå och mår väldigt bra, men mentalt kanske jag är lite för uppskruvad ännu innan tempot av dessa intensiva veckor lättar på riktigt. Men så länge, innan jag riktigt kan njuta fullt ut av lättnaden för att så mycket är gjort, så glädjer jag mig åt att vi har vardags-förändringar på gång framöver, det kommer bli så otroligt bra. Dessutom har jag bokat något extra särskilt till karlns 30-årsdag om en och en halv vecka, som jag längtar att få överraska honom med! Hoppas ni också mår bra finingar!

16 Replies to “LIVET PÅGÅR NU”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *