MÄKTIG TANKE

Hur går er vecka hitintills? Min började med en käftsmäll (okej inte bokstavligen men med trista besked, nio timmars magvärk och krångel), men efter en natts sömn är jag vid betydligt bättre mod och humör. Tack och lov för det. Idag håller jag på och jobbar med webshopen, uppdaterar en del produkter och lägger in lite nytt som kommit och kommer under dagen till lagret. Vilket fantastiskt sortiment det växt sig till, nu när jag tittar på det är jag så stolt för att det har sin röda genomgående tråd och att jag fortfarande, sex år senare, lägger tiden på att handplocka och noga välja ut varenda produkt. Det finns en tanke bakom varje möbel, varje klänning, varje lammskinn, varje inredningsdetalj, varje kruka och varje kuddfodral som vi köper in och att det får andas hållbarhet, produkter som vill finnas med oss länge och en touch av Gotland är precis den mixen jag vill ha och förmedla er kunder. Älskar det och är varje dag så jävla tacksam för att jag får jobba med något jag älskar, och byggt alldeles själv.

I eftermiddag ska jag dessutom sätta mig och börja skapa sommarschemat för båda butikerna och börja fila på mina lediga dagar (har ni hört, hon ska försöka vara ledig en eller två dagar vissa veckor och inte jobba juni-juli-augusti i ett sträck som de senaste tre åren, hehe). Det är stort och såklart den största vinsten för en själv att äntligen få känna att man kan bre ut vingarna och njuta av senaste årens slit, det här är ju målet förstås, och tänk att vi snurrar runt på fyra-fem anställda till denna sommar, mäktig och häftig tanke på hur långt vi kommit!

10 Replies to “MÄKTIG TANKE”

    • Ja det är så skönt. TAAAACK SNÄLLA, det är en mäktig tanke och får lite gåshud varje gång jag blickar tillbaka på hur långt jag faktiskt kommit!

  • Vad kul och häftigt att det går så bra för er! 🙂 Måste kännas jätteroligt! Låter bra att du får lite ledigt också, inte bra att jobba på för intensivt för länge!

    • Tack snälla för det! 🙂 Det är superkul och det är häftigt att blicka tillbaka på hur långt man kommit. Så sant, men sommaren är den allra roligaste tiden och det är kort men intensiv, så vill helst jobba varje dag men ska försööööka unna mig några dagars ledigt i år! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *