MAY TAG

Månadens färg: Måndens favoritfärg är helt klart min egna kulör ”Mafrids” som är en mellangrå färg i den där alldeles perfekta grå nyansen. Man kan mixa grå nyanser i oändlighet och det är på så sätt en väldigt tacksam basfärg att jobba med och jag är så himla kär i den gråa nyansen som jag faktiskt lyckades ta fram. Imorgon ska jag fota en skänk som jag målat i den nämnda kulören från min egna färgkollektion, det blev så himla fint!

Månadens dryck: Förutom att pimpla en jäkla massa kaffe så har jag även druckit några riktigt goda kalla öl (man måste ju drick öl när man är i Polen liksom?!). Rosépremiär har jag inte hunnit med denna månad heller, men äh, jag kommer igen i juni.

Månadens favorithändelser: Alltså var ska jag ens börja? Det har varit en riktigt pang-månad i mitt liv, jag har lanserat två nya produkter i min kollektion, byggt färdigt alla beställda skåp, lanserat en alldeles egen FÄRGKOLLEKTION, jobbat järnet, köpt in allt inför NYÖPPNINGEN, fotat mer än vanligt, varit på Polen-kryssning som jag överraskade min fina karl med när han fyllde år, haft säljrekord en vecka i maj, myst med familj och vänner lite mer än vanligt, njutit av ljuvliga träningsrundor samt sett nya butikslokalen förvandlats från trista gipsväggar till ett utrymme med liggande väggpanel och fantastiskt trägolv. Maj rockade om vi säger så!

Månadens produkt hos StyleMood: Det har utan tvekan varit ERNST-produkter i alla dess slag (tekoppar, ljuslyktor, skålar och kannor), så himla tur att jag fick påfyllning och massa nya varor i veckan. Även den grönblommiga kannan och ullplädar har varit favoriter!

Månadens accessoar: Kameran har hängt på axeln lite mer än vanligt och på så sätt även varit min accessoar under månaden som passerat. Haft mycket att dokumentera för vill minnas allt som händer just nu.

Månadens middag: Middagen hos våra fina vänner häromkvällen och grillningar har höjt kvällarnas middagar lite extra!

Månadens favoritpodd: Spår och Veckans Bläcka (som släppte sina sista avsnitt denna månad, så sorgligt för det har varit en favorit som hängt med mig länge nu).

Månadens bästa inköp: Min vackra gamla skänk som jag fyndade för 350 riksdaler efter lite prutning. Den är som sagt målad och nu redo för att ta plats i butiken som frontnings-skåp, kommer bli så himla fint sen i nya lokalen mot den liggande panelen!

Månadens upptäckt: Tacksamhetskänslor sköljer över mig för jämnan nu mer. Känner sån tacksamhet för mycket och stolthet över var jag tagit mig bara det senaste året. Livet är mitt nu!

Månadens projekt: Att lansera både färgkollektion, möbler, bygga och leverera på alla andra plan samtidigt. Många bollar i luften men det är så oerhört kul nu när allt händer, det är ju det här jag har väntat på!

Månadens träningsövning: Långa härliga powerwalks i morgon- eller kvällssol, det har varit ljuvligt att ta träningsrundorna sista tiden. Njuter så mycket av min egentid och de har varit så behövliga när jag är uppe i en sån intensiv jobbperiod.

Månadens bästa beslut: Att fortsätta ge mig fan på allt! Mitt envisa driv är det starkaste vapen jag har och det ger mig verktygen för att våga lyckas.

Månadens längtan: Längtar så jäkla mycket till inflyttnings-veckan! Ni kan nog inte riktigt förstå hur mycket mer jag tror att det kommer ge mig som butiksägare och hur redo jag känner mig, jag har liksom växt ur min lilla garage-butik nu så det är så dags för nya möjligheter, större ytor och utvecklingssteg!

Månadens detalj: Sommarskor! Converse och gympadojjs är utbytta mot sommarskor och mer klackar.

Månadens bästa blogginlägg: Har kanske inte varit bästa bloggaren sista veckorna men vet att ni har uppskattat mina produkt-inlägg bland annat.

Månadens uppfyllda mål: Slå föregående årets Kristi Himmelfärds-helg med försäljning (jaaaa, det gick!) och öka synligheten i sociala kanaler för att maxa upp vetskapen om var StyleMood finns nu inför att butiken har nyöppning och sommaren väntar!

24 Replies to “MAY TAG”

 • Men underbara du, jag tar gärna en Rosépremiär nu när jag kommer hem! Haha, jag är redo och taggad att fira att jag kan få andas några sekunder. Din vecka när du flyttar in i butiken kommer bli helt magiskt och ditt vapen med envishet är enormt stort. För det har jag märkt! <3 Massor med kärlek till dig Johanna!

  • ÅH JAAAAA, rosepremiär med dig bästa du!!!! Det måste vi fira förstås, och så kan vi smygfira starten av nya butiken!! <3 Ja det kommer bli så jäkla fantastiskt, snart ska jag skicka ut invites också för minglet, kommer bli så jäkla häftigt i nya lokalen!! 🙂 Det är bra att du märkt det <3 MASSA KÄRLEK TILL DIG BÄSTA BEATRICE!!

  • Åh tack snälla du för det, känns verkligen som om jag är en sån rolig tid i livet just nu <3

 • Åh, det har ju verkligen varit en kanonmånad för din del låter det som! Så kul att du släppt en egen färgkollektion liksom, är så impad 😀 KRAM

  • Ja det har det verkligen varit! 🙂 Åh tack snälla, är så himla himla stolt över den!! 😀 KRAM

 • Vilken härlig månad! Älskar att du är så driven och kör din grej-så inspirerande<3
  Hoppas Din helg varit toppen med<3

  Kramar!

  • Det var det verkligen! Åh tack fina du för att du tycker det <3 Hoppas din helg också var fin <3
   Kramar!

 • fina bilder
  ja men ja gillar som dej fina färger o iblan jord färger ångrar mej lite med beige gavel i stället för grå ja sa först men samtidigt så har jag grått påslakan emellanåt och de är jätte fint ihop har ja märkt o flera än ja som gillar det
  heja ditt driv du e så bra kramar

  • Tack snälla du. Det blir verkligen fint ihop så förstår att fler gillar det 🙂 Kramar

 • Rosé finns det ju gott om tid för! Har du testat krönet rosésangria?? Annars är det ett måste i Juni 😉 Och kan vi ta ett litet hallelujah för månadens bästa beslut?? YOU GO GIRL!! <3

  • Ja det har du rätt i 😉 Åh den måste jag ju testa!! 😀 OH THANK YOU DARLING!! <3

 • Din blogg inspirerar! Du bjuder på så många fina bilder samt härliga rader om månaden som gått.

  Svar: Tack för dina ord, roligt att du gillar tjuvtitten på skor som eventuellt kommer att bäras av mig på min bröllopsdag.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *