MITT I HÖSTEN

Nu är vi där igen, att tiden bara flyger iväg! Men jag har haft och har ännu en intensiv jobb-period framför mig just nu. Förra veckan färdigställdes äntligen alla förbeställda julkalendrar och det packades iväg i kartonger (så plötsligt blev det lite mer plats på lagret tack och lov) och bara det tog fyra dygn med julmusik, kartongplock, kontrollräkning till 24 ungefär femtioelva miljoner gånger, inslagning av paket, etikettutskrivningar, stämpling av nummerlappar så att jag fick blåsor på tummarna och typ femton vändor till DHL-ombudet. Den här veckan har jag pustat ut lite men fått bort bokföring och arbetat ifatt med webshops-artiklar som skulle upp, fotat produkter och tagit emot årets sista leveranser.

Imorgon börjar åter en intensiv jobba-långa-dagar-period på 10 dagar, med butiksjobb hela helgerna, lagerstädning, praktikant på plats i dagarna tre nästa vecka, två dagars jobbresa till fastlandet (nu händer det grejer!!!!!) och ommöblering inför julsäsongen i butiken. Är så glad och tacksam att jag är sysselsatt så klagar inte, och insåg efter mitt försök till att vara helt ledig och hemma i tisdags som slutade med att jag hade så tråkigt att jag klickade hem både kläder och böcker online (totalt onödigt egentligen) att jag helt klart trivs bättre när jag kan hålla fokus på jobb eller ha saker inplanerade att göra. Eller att jag trivs bäst med det har jag vetat hela tiden, men jag försöker bli bättre på att skapa utrymme för ledig tid mitt i veckan när jag kan såhär års och det kräver mycket av mig eftersom jag inte riktigt är så bekväm med… att ha tråkigt!

6 Replies to “MITT I HÖSTEN”

  • Men man måste få unna sig lite nytt också! Och om du vill ha planering så får du planera upp dina lediga dagar med lugna aktiviteter som att gå promenader, testa det där cafet jag tipsade dig om ifall du inte redan varit där. Drömmer fortfarande om den goda laxsalladen! Läsa böcker, hemmaspa, kolla Youtube. Finns hur mycket som helst 😉 (Bara så du vet så brukar jag smygjobba även när jag är ledig haha)

    • Jaa absolut!! Jo men träningen gör jag alltid på lugna dagar förstås, men vill känna mig effektiv även en sån dag så det är nog mer min känsla som jag ska bli bekväm med, så inte sitta och fördriva tiden bara, det är där jag får kryp i kroppen. 😉 Juste dit måste jag gå!! Haha ja jag också, alltid samma sak för att känna att jag gjort åtminstone NÅGOT vettigt… 😛

    • Åh det förstår jag verkligen, det är närmar sig nu!!! Hoppas du kommer gilla innehållet även i år 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *