NI UNDRAR VAR JAG ÄR

Jag förstår att ni undrar var jag är, det är nästan så jag själv känner mig lite borttappad. Hösten gick åt att bara fortsätta simma och hålla huvudet över vattenytan, lite mentalt så, börja tänka om och jobba ifatt där man kunde. Men jag är här hörrni!

Är så glad över att få lämna 2022 bakom oss, var så färdig med det året redan vid midsommar skulle man kunna summera det som, och att ha fått gå in i ett nytt år, med oskrivna blad och massa roligt på agendan gör att det känns det så härligt. Det gav ny kraft. Dessutom ska jag efter helgen stänga till butiken under tre veckor för att få ledigt för egen skull och några helger utan jobb (åren går ju annars, jag har inte ens varit ledig mer än några dagar i sträck sen januari 2020 räknade jag ut, så det är på tiden att unna mig lite tid för en restart såhär i början av året). Har tack vare denna lediga period lagt upp planering på att få rensa ut, skänka bort och sortera genom både lager, egen garderob och butiken, mellan egentid, långa promenader, en fjällenresa och mysiga helger med karln.

Hur känner ni, visst är det skönt med ett nytt år?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *