NYA BUTIKEN: DEL 1

Måste ju visa och berätta lite mer om nya butiken i Ljugarn känner jag! Jag var och besökte den i måndags, måttade och gjorde en första grundplanering för vad som ska göras, hur det ska se ut och vad som ska målas. Så himla roligt och så fick jag givetvis träffa ägarna till den vackra kalkstensladan som butikslokalen ligger i, och ta en fika och tjattra, planera och drömma om sommaren med dem. I deras lada ligger även Våffelmagasinet, som de själva driver, men ungefär en tredjedel av nederdelen till ladan är avsatt med egna portar som butik och just där ska vi på StyleMood hålla till, i direktanslutning till dem. Ska bli så kul och kommer bli drömmigt bra, jag längtar så mycket tills vi är igång och kan öppna för en första sommarsäsong!

Som ni ser så är där ännu lite grejer och möbler just nu som inte är mina, utan dessa ska få flytta ut och så ska jag komma in med lite annat. Jag har bland annat redan köpt och målat det som ska få bli kassadisk här i Ljugarns-butiken, sen har jag beställt ett vitrinskåp som också ska få flytta in här som både är till salu men som också ska agera porslins-skåp längs ena långsidan. Den väggen bakom kassan ska dessutom målas i min egna kulör Strandvägen (har redan hunnit köpa färg) och den väggen kommer matcha så himla fint med kalkstensväggen mittemot. Ni hör ju! Jag ska även bygga ett till likadant bord av modellen som vi har här hemma som matbord, för att placera i mitten och få ytterligare yta att fronta så mycket produkter som möjligt på. Sortimentet kommer förstås vara detsamma som det vi redan nu har och har byggt upp de senaste åren, men i lite mindre skala då butiken inte är lika stor som min huvudbutik i Västergarn där vi har hela lagret också, men jag tänker alltså att mycket av bassortimentet, de populäraste presentartiklarna och såklart att en hel del av sommarnyheterna kommer få samsas på hyllorna här i vår sommarbutik. Vad tror ni, är det kul och följa även denna utveckling för mitt bolag?

30 Replies to “NYA BUTIKEN: DEL 1”

 • Men för satan Johanna, så fantastiskt! Fortsatt grattis, förstår att det krävs en hel del viljestyrka och stöd i dessa tider – YOU GO!

  • JAAA ELLER HUR!! Åh så glad jag blir, tack snälla du, och ja det gör det men jag ska banne mig visa att det är värt det!!!

  • Vad glad jag blir att du också tycker det, ska bli så roligt att börja ordna allt nu!! <3

 • Det måste vara så häftigt att se sitt företag växa på ett så konkret sätt. Det syns ju på siffror också såklart, men en ny butik går ju verkligen att ta på. Heja dig!

  • Ja det är det verkligen, nu när man kan ta på framgången och utvecklingen så är det verkligen så mäktig känsla! Tack snälla!!

 • Detta kommer bli så jävla bra Johanna 😀 Som jag skrev någon annanstans (minns ej var xD ) men det känns verkligen så du 😀 Tror det kommer bli så fantastiskt fint när det är klart och jag hoppas att du låter oss få följa med under renoveringen också 😀 Tänk att du startade med att sälja i ett garage och nu till sommaren kommer du ha två butiker 😀

  • Åh tack så mycket för peppen fina Nathaline, är så glad att du gläds med mig!! 😀 Jaa eller hur, den känns verkligen så mycket Johanna, det tycker jag med och som jag ser fram emot att få fylla den med mina grejer efter lite målning och fix! 😀 Självklart ska ni få följa med på det med, ska ju visa förändringen förstås!! 😀 Ja, tänk vilken bit jag kommit, känns så magiskt! 🙂

  • Åh vad glad jag blir att du tycker det Amanda!! Hoppas att du ska tycka om butiken i min regi också och att du vill kika förbi där i sommar, tror att det kommer bli grymt! 😀

 • Men hur kul är det inte att bara få se bilderna på lokalen för jag jag sett glimtar på din story men också få höra om planering osv. Jag är så taggad för att du ska öppna i sommar!! 😍 Wooooooow, så taggad!!

  • Åh vad kul att du tyckte det var roligt, vad glad jag blir hjärtat och du ska såklart få se det mycket mer!! 🙂 JAG MED, alltså längtar så mycket till premiärhelgen!!! 😍 JAG ÄR SÅ PEPP JAG OCKSÅ!!!!

 • Åh, det låter som en dröm! Önskar dig fortsatt lycka till med planering och förberedelser samt stor framgång under sommarsäsongen då butiken står öppen.

  (Sent) Svar: Tack snälla för din fina kommentar och delade glädje. Dina ord värmer. <3

  Önskar dig en fin helg.
  Kram

  • Ja det är det verkligen och så lycklig att jag vågar uppfylla den mitt i allt detta. Tack snälla du!! <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *